Prijavi se za ApexSQL radionicu: “Kako napisati CV ukoliko nemate radnog iskustva i “oduvati” na intervjuu”

 

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” početkom marta pružio je priliku studentima, diplomcima i postdiplomcima da stupe u kontakt sa više od 30 kompanija različitih delatnosti. ApexSQL se i ove godine predstavio kao generalni pokrovitelj sajma.

Job Fair je prošao, ali naše aktivnosti se nisu završile. ApexSQL software će održati još jednu tribinu u StartUp centru na Elektronskom fakultetu u petak, 19.04. sa početkom u 13h na temu “Kako napisati CV ukoliko nemate radnog iskustva i “oduvati” na intervjuu”.

 

Prijavite se za tribinu na sajtu.

 

ApexSQL je softverska kompanija koja pravi visko-kvalitetne alate za korisnike SQL baza. Još od 2005, kompanija raste u industrijski prepoznatljivog lidera na ovom polju, sa preko 10.000 korisnika širom sveta, neki od njih su NASA, Intel, Microsoft, Bank of America itd.

Iz godine u godinu rastemo i razvijamo se, sada sa 2 kancelarije u Srbiji i preko 70 ljudi koji rade po svom izboru od kuće, iz kancelarija, ili sa bilo koje druge lokacije u svetu. Nikada nismo iskusili smanjenje kadra zbog nedostatka finansija i uvek tražimo sposobne i motivisane ljude koji dele naše vrednosti.

ApexSQL ne radi outsourcing, ne radimo ni za kog drugog već samo za korisnike naših proizvoda, pa tako naši timovi u Srbiji obavljaju sve od razvoja, marketinga do prodaje proizvoda i podrške korisnicma naših alata.