CRH-01

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Ne

Potreban obrazovni profil: Inženjer elektro-tehnike, građevinski inženjer, rudarski inženjer, inženjer hemije i tehnologije, inženjer mašinstva

Zahtevan broj godina studija: IV

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik – B nivo

Rad na računaru: Microsoft Office paket

Poželjne dodatne veštine: Orijentacija ka timskom radu, dobre komunikacijske veštine

Radno iskustvo: Ne

Raspoloživa radna mesta: /

Raspoložive prakse: /

O kompaniji:

CRH je vodeća internacionalna grupa u oblasti građevinskih materijala, koja zapošljava 89.000 ljudi na blizu 3.900 operativnih lokacija u 31 zemlji širom sveta. CRH je najveća kompanija u industriji građevinskih materijala u Severnoj Americi i druga na svetu. Grupa ima lidersku poziciju u Evropi, kao i uspostavljenu stratešku poziciju na tržištima u razvoju u Aziji i Južnoj Americi.

CRH je posvećen unapređenju životnog prostora kroz isporuku vrhunskih materijala i proizvoda za izgradnju i održavanje infrastrukture, stambenih i komercijalnih projekata.

Cementara CRH Srbija smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina, 160 km južno od Beograda. Godišnji kapaciteti cementare su 1 350 000 tona cementa i veziva.

Sa dve fabrike betona blizu Beograda, u Krnjači i Dobanovcima, CRH Srbija je prisutna i na tržištu gotovog betona, a flota od blizu 20-ak brodova eksploatiše, transportuje i prodaje pesak i šljunak različitih frakcija širom Srbije.

Poseban sektor u CRH Srbiji ima dugogodišnje iskustvo u tretmanu i proizvodnji alternativnih goriva iz sortiranog komunalnog otpada, a naši eksperti nude rešenja za zaštitu životne sredine i u petrohemijskoj industriji i industriji guma.

Kontakt

Adresa: 35254 Popovac

Tel: 035/572-200

Fax: 035/572-207

E-mail: biljana.radisavljevic@rs.crh.com

Web: www.crhserbia.com

Kontakt osoba: Biljana Radisavljević