fazi-01

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Španija, Portugal, Meksiko, Holandija, Francuska, Velika Britanija, Irska, Makao, Kambodža, Istočni Timor, Saipan, Madagaskar, Južnoafrička Republika, Kazahstan, Belorusija, Mađarska, Rumunija i Bugarska.

Potrebni obrazovni profili: Elektronski fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Mašinski fakultet, Ekonomski fakultet, Fakultet umetnosti, srednje ili više obrazovanje iz oblasti elektrotehnike i mašinstva i ostale srodne institucije iz navedenih oblasti.

Zahtevan broj godina studija: /

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Engleski.

Rad na računaru (u zavisnosti od radnog mesta potrebno je znati neke od navedenih jezika ili alata): HTML, CSS, jQuery, AJAX, DirectX, .NET, poznavanje OO ili script jezika, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver, Adobe Flash, Google WebDesigner, CorelDRAW, MS Office.

Poželjne dodatne veštine: inovativnost, kreativnost, sposobnost rada u timu, organizacione sposobnosti i veštine.

Radno iskustvo: Poželjno, ali nije neophodno.

Raspoloživa radna mesta: Front End i UI developeri, QA inženjeri, test inženjeri, grafički dizajneri, ekonomista, elektrotehničar, mašinski inženjer za razvoj limenih kutija za složene elektronske uređaje, serviser za računare, serviser elektronskih sklopova, agent tehničke podrške klijentima.

Raspoložive prakse: Za studente osnovnih akademskih i doktorskih studija, koji žele da steknu znanja i veštine u rešavanju problema u gore navedenim tehnologijama.

O kompaniji:

Fazi je osnovan 1991. godine i danas je jedan od vodećih proizvođača elektronskih ruleta na Balkanu. U ovom periodu smo znatno razvili sve delove naše kompanije i bez prekida rastemo i modernizujemo se iz godine u godinu. Širenje delatnosti i novi trendovi na tržištu su učinili da stalni i neprekidni napredak i razvoj postanu glavna vizija budućnosti naše kompanije. Dizajnirani i proizvedeni u skladu sa najnovijim tehnologijama naši proizvodi razvijani su tako da odgovore najvišim zahtevima industrije igara na sreću.

Pored internih projekata IT Outsorsing/Near-Sourcing je jedna od naših osnovnih delatnosti. Bilo da se radi o WEB API-jima, mobilnim aplikacijama, integrisanim sistemima ili drugim vrstama softverskih aplikacija, mi pružamo usluge projektovanja, upravljanja sadržajem, testiranja (Q.A.) kao i usluge konsaltinga. Naša strategija je pružanje usluga vrhunskih softver programera, sjajna infrastruktura, pouzdan sistem upravljanja, potpuna transparentnost i pravna zaštitu poslovanja.

Naši klijenti prepoznali su naša zalaganja i kao rezultat iz godine u godinu ostvarivali smo uspešnu saradnju na projektima kao što su: softverska i hardverska rešenja za igre na sreću, mobilne aplikacije za potrebe sportskog klađenja, mobilne aplikacije za komercijalnu upotrebu, desktop aplikacije za monitoring i administraciju različitih procesa, serverske aplikacije, embedded sistemi, LED i Color displeji, itd.

Kontakt

Adresa: Novoprojektovana bb, Industrijska zona sever, 18000 Niš 

Tel: +381 18 4558880

Fax: +381 18 4558882

E-mail: hr@fazi.rs

Web: www.fazi.rs

Kontakt osoba: Eleonora Milić