horisen-01

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Švajcarska

Potreban obrazovni profil: /

Zahtevan broj godina studija: /

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: /

Rad na računaru: /

Poželjne dodatne veštine: /

Radno iskustvo: /

Raspoloživa radna mesta: /

Raspoložive prakse: /

O kompaniji:

HORISEN – Marketing Technology

Tehnologija i marketing za profesionalce

HORISEN je najpoznatija švajcarska marketinško-tehnološka agencija koja povezuje marketing i IT (Information Technology), kreativne koncepte sa tehnološkim inovacijama. Tehnološka osnova naše firme zasniva se na SaaS softver modelu (Software as a Service) koji omogućava biznisima i organizacijama svih veličina da ostvare odlične poslovne rezultate kroz promociju i reklamiranje.

Naša tehnološko-marketinška rešenja imaju za cilj da marketinškim ekspertima pomognu i olakšaju osmišljavanje i realizaciju uspešnih marketinških kampanja. 

Marketing baziran na savremenim tehnološkim rešenjima je marketing 21. veka. Zato su članovi naše HORISEN familije marketari 21. veka, poznatiji kao marketing tehnolozi (Marketing Tehnologists).

Odlično poznajemo digitalni marketing i još bolje ga realizujemo kroz tehnološka rešenja koja digitalnom marketingu pomažu da pomera standarde promovisanja i razvoja biznisa i organizacija svih tipova i veličina. Naša marketinško-tehnološka rešenja lako su primenljiva i lako se prilagođavaju potrebama svih vrsta preduzeća.

Čime se bavimo?

Mi osmišljavamo i razvijamo sofisticirane, profesionalne softvere za marketing i komunikaciju.

Kontinuirano razvijamo nova i unapređujemo već postojeća tehnološka rešenja, kako bi moderni marketing opremili neophodnim alatima za uspešno i lako ispunjavanje zacrtanih ciljeva.

Naš tim

Naš tim čine inženjeri, profesionalaci sa širokim znanjem i iskustvom u tehnologiji kreiranja mobilnih i web aplikacija i dizajniranju izuzetnih web prezentacija, kao i marketinški stručnjaci koji efikasno primanjuju kreativna rešenja. Uz konstantno stručno usavršavanje, spremni smo na sve izazove koje postavljaju brzi razvoj Interneta, mobilne tehnologije i marketinga.

Više o HORISEN-u:

  • Kompanija je osnovana 2001. godine
  • Sedište kompanije je u Roršahu u Švajcarskoj
  • Više od 10 godina kompanija uspešno posluje i u Srbiji
  • Kompanija ima više od 70 zaposlenih
  • Naše proizvode koristi više od 1.200 klijenata širom sveta – od malih i srednjih preduzeća do giganata sa Forbsove liste 500 najuspešnijih kompanija

POSAO

Postanite član HORISEN porodice. Ako ste motivisani, strastveni, vredni, volite inovacije, ne plašite se izazova i volite da radite u dinamičnom okruženju, javite nam se.

Prijavite se danas i postanite deo HORISEN porodice!

Kontakt

Adresa: Vizantijski Bulevar 78

Tel: 018/276 076, 063/ 80 56 108

Fax: /

E-mail: jelena.paldrmic@horisen.com

Web: http://www.horisen.rs/

Kontakt osoba: Jelena Paldrmić