Webelinx-01

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Ceo svet

Potreban obrazovni profil:

Webelinx kompanija uglavnom zapošljava sveže svršene studente Elektronskog, Umetničkog, Filozofskog i Arhitektonskog fakulteta.

Zahtevan broj godina studija:

Stečeno visoko obrazovanje svakako je prednost, ali su talenat i inicijativa presudni.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika:

Napredni nivo engleskog jezika, a u zavisnosti od pozicije za koju kandidat aplicira, poznavanje i ostalih jezika poput nemačkog, francuskog, španskog, ruskog i drugih.

Rad na računaru:

Odlično poznavanje rada na računaru podrazumeva poznavanje specifičnih programa u zavisnosti od pozicije za koju kandidat aplicira.

Poželjne dodatne veštine:

Webelinx kompanija izuzetno ceni zalaganje svojih zaposlenih, a timski duh karta je za siguran uspeh.

Radno iskustvo:

Nije neophodno.

Raspoloživa radna mesta:

Pratite naš sajt webelinx.com i budite u toku sa konkursima koje raspisujemo jer imamo konstantnu potrebu za talentovanim dizajnerima, prevodiocima i programerima.

Raspoložive prakse:

Webelinx kompanija organizuje programerske i dizajnerske prakse. Prakse traju od četiri do šest nedelja u zavisnosti od vrste projekta. Studenti se kroz praksu upoznaju sa načinom funkcionisanja jedne uspešne kompanije i pruža im se prilika da, uz pomoć iskusnih mentora, profesionalaca u svom poslu, usavrše svoje veštine i steknu nova znanja.

O kompaniji:

Ponosni smo kreatori više od 100 raznovrsnih aplikacija i igrica dostupnih na Android, iOS i Windows mobilnim uređajima i popularnih među korisnicima svih generacija. Sa preko 15 miliona korisnika mesečno Webelinx kompanija već beleži veliki uspeh, ali se i dalje trudi da poboljša svoje poslovanje i još više učvrsti svoju poziciju na globalnom tržištu. U tome joj pomaže tim strasvenih profesionalaca iz oblasti programiranja, grafičkog dizajna, prevođenja i menadžmenta.

Kontakt

Adresa:

Tel: 060/ 407 22 10

Fax:

E-mail: katarinanikolic@webelinx.com

Web: webelinx.com

Kontakt osoba: Katarina Nikolić