comtrade-01

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje):  

Comtrade je globalna kompanija sa kancelarijama širom sveta – od Filipina do Kalifornije – i bazom u jugoistočnoj Evropi. Imamo 16 kompanije u 12 zemalja na 3 kontinenta i stalnu razmenu znanja, kulture i energije. To nam omogućava da na projektima radimo doslovce 24 sata bez prekida.

Potreban obrazovni profil: Studenti završnih godina Fakulteta tehničkih nauka (ETF, PMF, Elektronski fakultet, ITS, FTN, FON, RAF, VTŠ…)

Zahtevan broj godina studija: 4

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Obavezno znanje engleskog

Raspoložive prakse: Vrednim i talentovanim studentima Comtrade nudi praksu tokom cele godine, pružajući stručnu obuku i mogućnost rada na realnim projektima u saradnji sa vrhunskim stručnjacima. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem email-a: praksa@comtrade.com

O kompaniji:

Comtrade postoji više od 25 godina, a preko dve decenije se bavi razvojem softverskih rešenja i alata, integracijom sistema i uslugama u sferi digitalizacije. Radimo sa najnovijim tehnologijama i često smo u prilici da inoviramo i svoje i tuđe proizvode i usluge.

Imamo preko 30 poslovnih partnerstava sa nekim od najvećih svetskih IT firmi – Microsoft, HP, Oracle, Citrix, F5 i druge. Imamo preko 900 zadovoljnih klijenata, kojima rešavamo najraznovrsnije poslovne izazove. Naše prednosti su vrhunsko poznavanje softvera i poslovnih procesa, napredne projektne metodologije i inovativnost koju negujemo.

Naši zaposleni rade u malim fleksibilnim timovima, formiranim po potrebi. Dobijaju priliku da se redovno usavršavaju i stiču svetski priznate sertifikate. Uslovi koje im pružamo čine da ostaju u firmi u proseku duže od sedam godina.

Kontakt

Adresa: Savski nasip 7, 11070 Novi Beograd

Tel: +381 11 2015 600

Fax: +381 11 2015 626

E-mail: hr@comtrade.com

Web: www.comtrade.com

Kontakt osoba: Ksenija Marović

Never publish dirty markup code and double check your content before publishing a web article!