Ime kompanije: Nissatech Innovation Centre

Delatnost: Software engineering, Research & Development

Broj zaposlenih: 15

Poslovanje sa inostranstvom: Saradnja sa kompanijama i institutima iz gotovo svih zemalja Evrope

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: Inženjer Elektronike / Softverski Inženjer

Zahtevan broj godina studija: Apsolvent osnovnih studija

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Engleski – visok nivo (nisu neophodni sertifikati već praktična demonstracija dobrog poznavanja jezika)

Rad na računaru: Veoma visoko poznavanje

Poželjne dodatne veštine:  Timski igrač, komunikacione veštine, osnovno poznavanje agilnih metoda razvoja softvera, kritičko razmišljanje

Radno iskustvo:  Nije neophodno

Raspoloživa radna mesta: 

  • Data Scientist
  • Back-end Developer

Raspoložive prakse: Zainteresovani smo za saradnju sa praktikantima sa Elektronskog fakulteta. U mogućnosti smo da primimo do dva praktikanta zainteresovana za data science i back-end development.

O kompaniji:

Nissatech je kompanija sa desetogodišnjim iskustvom u razvoju inovativnih tehnologija i inteligentnih rešenja iz oblasti IoT i Big Data. Zajedno sa našim evropskim partnerima radimo na razvoju sopstvenih rešenja za velike industrijske sisteme. Oblasti naše ekspertize obuhvataju analitiku i monitoring velike količine podataka u realnom vremenu, edge computing, cyber-physical produkcione sisteme, Iot-driven transport i eHealth/eFitness. Glavni fokus naših rešenja je na kreiranju sistema koji dinamički reaguju na promene u svom okruženju.

Najveće prednosti rada u Nissatech-u su kontinualno usavršavanje i učenje radom na novim tehnologijama i rešavanjem izazovnih problema kao i stalnom komunikacijom sa inostranim stručnjacima i poslovnim putovanjima usled internacionalne orjentacije našeg poslovanja.

Naš dinamičan i pouzdan tim, sačinjen od mladih inženjera i iskusnog menadžmenta, vođen je zajedničkom vizijom da uvek odskače po kvalitetu rada i rešenja i bude u stanju da se takmiči sa najboljima.

Kontakt

Adresa: Cara Dušana 58 / 303, Niš

Tel: 062 224941 ; 018 288111

Fax: /

E-mail: info@nissatech.com

Web: nissatech.com ; smart4.fit ; d2lab.nissatech.com

Kontakt osoba: Nenad Stojanović ; Branislav Kovačević