Ime kompanije: Webelinx Mobile Development

Delatnost: Kreiranje i objavljivanje mobilnih aplikacija i igrica za Android i iOS platformu.

Broj zaposlenih: 200

Poslovanje sa inostranstvom: Ceo svet.

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: /

Zahtevan broj godina studija: Stečeno visoko obrazovanje svakako je prednost, ali su talent, iskustvo i inicijativa presudni.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Poznavanje engleskog jezika, a u zavisnosti od pozicije za koju kandidat aplicira, poznavanje i ostalih jezika.

Rad na računaru: Rad na računaru podrazumeva poznavanje specifičnih programa u zavisnosti od pozicije za koju kandidat aplicira. Ukoliko je to pozicija grafičkog dizajnera/ilustratora, poznavanje Photoshop programa je obavezno, a rad u Unity programu veliki plus!

Poželjne dodatne veštine:

  • Sposobnost otvorene komunikacije
  • Sposobnost timskog rada
  • Analitičke veštine
  • Samomotivacija
  • Inicijativa
  • Fleksibilnost

Radno iskustvo: Minimum jednogodišnje radno iskustvo.

Raspoloživa radna mesta: Webelinx ima konstantnu potrebu za talentovanim grafičkim dizajnerima, kreativnim prevodiocima, kao i posvećenim Unity i Android programerima. Trenutno nam je aktuelan konkurs za Unity programere, Character dizajnere kao i UI/UX dizajnere. Pišite nam na jobs@webelinx.com!

Raspoložive prakse:  Webelinx organizuje programerske prakse (Unity i Android) tokom cele godine. Prijavi se na jobs@webelinx.com!

O kompaniji:

Naše timove čine mladi i talentovani ljudi kojima je kreiranje zanimljivih i korisnih aplikacija/igrica svakodnevni motiv. Dinamično radno okruženje bez pritiska ključ je našeg uspeha. Negujemo timski duh i otvorenu komunikaciju među članovima naših timova. Podržavamo jedni druge u nastojanju da svoje inovativne ideje predstavimo i obrazložimo, a zatim, uz neophodnu dozu slobode, i realizujemo.

Vodimo se potrebama naših korisnika i ostvarenje naše vizije zavisi od toga koliko ćemo ih dobro upoznati. Posao kojim se bavimo konstantno zahteva nove stvari i potpuno je normalno da grešimo. Ali mi učimo na našim greškama i to je mnogo važnije!

Piši nam na jobs@webelinx.com i pridruži se jednom od naših timova!

Kontakt:
Adresa: /
Tel: 060/ 407 22 10
Fax: /
E-mail: katarinanikolic@webelinx.com
Web: webelinx.com
Kontakt osoba: Katarina Nikolić HR