Ime kompanije: P3 communications engineering d.o.o.

Delatnost: telekomunikacije, “field & drive test”, “infotainment” sistemi u auto industriji, IT i razvoj softvera

Broj zaposlenih: 216

Poslovanje sa inostranstvom: Nemačka, Italija, Francuska, Svajcarska, Rumunija, Kanada, Meksiko, Brazil, Kina, Španija, Portugal, Britanija, Porto Riko, Indija i Japan

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: Potreban obrazovni profil: studenti/diplomci/Masteri (elektro)tehničkog i sličnih fakulteta

Zahtevan broj godina studija:  3  i više

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika:  napredni nivo (B2), tečno izražavanje i razumevanje jezika

Rad na računaru:  Da, zavisi od pozicije. Ukoliko je pozicija u vezi sa programiranjem u telekomunikacijama ili softvera u automobilskoj industriji poznavanje C# ili Python-a je poželjno. Ukoliko je QA testiranje u pitanju, P3 obezbeđuje obuku za rad sa specijalnim platformama. Za razvoj softvera potreban je bilo koji OO jezik izveden iz C: Java/C#/C++/JavaScript + SQL je poželjan.

Poželjne dodatne veštine:  Analitičnost, logičko rešavanje problema, organizovanost, prezentacione veštine, dobra komunikativnost, prilagodljivost, fleksibilnost, agilnost i sposobnost iznošenja konstruktivne kritike.

Radno iskustvo:  poželjno, ali ne nužno. Ukoliko je student u pitanju, dovoljan je i rad na određenom projektu u okviru studija.

Raspoloživa radna mesta:

  • Field Test Inženjer
  • QA Inženjer za infotainment sisteme
  • Junior Frontend Developer
  • Junior Backend Developer
  • Data Analytics Inženjer
  • Data Visualisation Inženjer

Raspoložive prakse: Iste kao i za radna mesta.

O kompaniji:

Kompanija P3 je osnovana 1996. godine kao kompanija ćerka globalno prepoznatog, vodećeg tehničkog univerziteta. P3 pruža usluge klijentima od inovacije do implementacije. P3 grupiše znanje eksperata iz različitih oblasti kako bi zadovoljili potrebe klijenata širom sveta.

Kompanija P3 je postala značajan tržišni igrač širom sveta:

45 lokacija u 17 zemalja

>4000 zaposlenih

75% su inženjeri.

P3 je globalna mreža inovativnih i kreativnih stručnjaka koji posluju u pet industrija (aero, automobilska industrija, telekomunikacije, digitalni servis, energetika).  

Kompanija je nezavisni provajder tehničkog konsaltinga, mrežnog benchmarkinga, uređaja, mreže i testiranja servisa, kao i razvoja softvera na nivou preduzeća. Prateći kupce kroz ceo proces digitalizacije, nudimo uvid u tržišta, zahteve i iskustva kupaca, a svojim kompetencijama u agilnom upravljanju projektima, prototipovima i integraciji, možemo postići brza i prilagođena digitalna rešenja.

Kontakt

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 2a, 11070 Novi Beograd

Tel: 062/ 72 72 72

Fax: /

E-mail: jobs.serbia@p3-group.com

Web: https://www.p3-group.com/

Kontakt osoba: Boban Pavlović, HR Menadžer