Ime kompanije: INGSOFTWARE

Delatnost: INGSOFTWARE je kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja sa sedištem u Nišu i kancelarijama u Austriji, Danskoj, SAD-u i Republici Zimbabve. Poslujemo od 2009. godine i u proteklih 10 godina smo na listu klijenata dodali preko 50 imena, od start-upova do multinacionalnih korporacija. Klijentima iz različitih biznis domena pružamo usluge razvoja softverskih rešenja po specifičnim zahtevima

Broj zaposlenih:
80

Poslovanje sa inostranstvom:
SAD, Velika Britanija, Austrija, Švedska, Luksemburg, Belgija, Italija, Republika Zimbabve

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil:

  • Studenti i dimplomci Elektronskog i srodnih fakulteta.

Zahtevan broj godina studija:

  • INGSOFTWARE pruža priliku svim mladim ljudima da započnu svoju karijeru kroz efikasan i dobro organizovan program stručne prakse. Zbog toga su naša vrata otvorena za sve ljude željne učenja i napredovanja, bez obzira na godinu studija.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika:

  • Engleski jezik – dobro poznavanje.

Radno iskustvo: 

  • Radno iskustvo jeste poželjno, ali svakako nije presudno za mesto u našem timu. Već pomenute stručne prakse koje organizujemo za sve mlade i talentovane ljude pružaju mogućnost i onima bez radnog iskustva da razviju svoje veštine i dobiju priliku za zaposlenje.

Raspoloživa radna mesta:

Raspoložive prakse:

  • Letnje stručne prakse i standardne stručne prakse (dostupne u toku cele godine)
  • Oblasti: C#.NET, Java, PHP, Front-end, Unity Game development

O kompaniji:

INGSOFTWARE je osnovan 2009. godine sa sedištem u Nišu i kancelarijama u SAD-u, Austriji, Danskoj i Republici Zimbabve. Proteklih 10 godina je tim talentovanih softverskih inženjera, programera i dizajnera vredno radio i zabeležio velike uspehe, pa firma trenutno broji preko 80 zaposlenih. Negujući opušteno, a istovremeno profesionalno radno okruženje, stvorili smo mesto gde svaki pojedinac ima priliku da ostvari svoj potencijal kroz rad na izazovnim projektima uz podršku iskusnih kolega.

Kontakt:
Adresa: Srbija, 18000 Niš, Tolstojeva 44
Tel: +381 60 0777 888
Fax:
E-mail: job@ingsoftware.com; internship@ingsoftware.com
Web: ingsoftware.com
Kontakt osoba: Milena Manić, HR Menadžer – milena.manic@ingsoftware.com, Jovana Jocić, Regruter – jovana.jocic@ingsoftware.com