Centar za edukaciju NS Pro group je škola stranih jezika i zvanični ispitni centar za polaganje  TELC međunarodno priznatih ispita. Osnovan je u Novom Sadu 2002. godine i od tada uspešno posluje na teritoriji cele Srbije. Od 2015. Godine je otvorena poslovna jedinica u Nišu. Naše kurseve pohađalo je preko 1000 polaznika, koji su stekli očekivano znanje iz odabranog jezika. Kao tek novoosnovana škola u gradu, cilj nam je da se približimo mladima i pružimo im kvalitetnu i povoljnu dodatnu edukaciju tokom školovanja.

Vizija

Jedan od najvažnijih ciljeva našeg edukativnog centra je, od samog osnivanja pa do danas, da se omogući visok i jednak kvalitet nastave u dodatnom obrazovanju, kako ljudima u gradu, tako i onima koji žive van njega.

Misija

Kao centar za edukaciju motivišemo polaznike da, radeći na svojim dodatnim sposobnostima i veštinama, obezbede sebi lakši put do zaposlenja, odlaska na studije u inostranstvo ili nadograde postojeće znanje. Prateći savremene trendove u obrazovanju, kao i potrebe tržišta rada i interesovanja naših polaznika, sa ponosom nudimo:

  • TELC sertifikacija – za polaznike nemačkog jezika. Priznati sertifikati u Nemačkoj, sa mogućnošću polaganja u našim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Užicu. Kursevi nemačkog jezika za medicinare su usko povezani sa pripremom za polaganje za neki od TELC sertifikata;
  • kursevi engleskog jezika sa mogućnošću polaganja za LCCIsertifikate;
  • Kurseve francuskog jezika, rađene po modernoj i standardizovanoj metodi CERF (Zajednički evropski okvir za jezike);

Link ka sajtu škole https://www.centarzaedukaciju.rs/