Prijavi se za ApexSQL radionicu: “Osnove prodaje u internacionalnom online okruženju”

 

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” početkom marta pružio je priliku studentima, diplomcima i postdiplomcima da stupe u kontakt sa čak 30 kompanija različitih delatnosti. ApexSQL se i ove godine predstavio kao generalni pokrovitelj sajma sa svojim tradicionalnim sloganomm “Work Naked!” kojim promovišu rad od kuće.

Job Fair je prošao, ali naše aktivnosti se nisu završile. ApexSQL software će održati još jednu radionicu u Kancelariji za mlade u četvrtak, 29.03. sa početkom u 18h na temu “Osnove prodaje u internacionalnom online okruženju”. Na interaktivnoj radioniciu ćete imati prilike da iz prve ruke saznate nešto više o prodaji u online internacionalnom okruženju. Svi oni koji traže posao, imaće mogućnost da se prijave za otvorene pozicije u prodajnom timu, a najaktivniji će dobiti i vredne nagrade!

 

ApexSQL je softverska kompanija koja pravi visko-kvalitetne alate za korisnike SQL baza. Još od 2005, kompanija raste u industriski prepoznatljivog lidera na ovom polju, sa preko 10.000 korisnika širom sveta, neki od njih su NASA, Intel, Microsoft, Bank of America itd.

Iz godine u godinu rastemo i razvijamo se, sada sa 2 kancelarije u Srbiji i preko 70 ljudi koji rade po svom izboru od kuće, iz kancelarija, ili sa bilo koje druge lokacije u svetu. Nikada nismo iskusili smanjenje kadra zbog nedostatka finansija i uvek tražimo sposobne i motivisane ljude koji dele naše vrednosti.

ApexSQL ne radi outsourcing, ne radimo ni za kog drugog već samo za korisnike naših proizvoda, pa tako naši timovi u Srbiji obavljaju sve od razvoja, marketinga do prodaje proizvoda i podrške korisnicma naših alata.