ApexSQL tribina: “Kako se bez iskustva zaposliti u stranoj kompaniji?”

 

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće studentima i mladim nezaposlenim ljudima da prisustvuju tribini “Kako se bez iskustva zaposliti u stranoj kompaniji?” u Kancelariji za mlade(Oficirski dom, Orlovića Pavla 28a) u četvrtak 1.3. sa početkom u 17h. Poželjno je da se prijavite kako bi rezervisali svoje mesto, a učešće je potpuno besplatno!

Prijave su na našem sajtu.

 

Prilikom zapošljavanja ste verovatno primetili izvestan paradoks: da biste dobili posao, potrebno je da posedujete radno iskustvo, a da biste stekli radno iskustvo, potreban vam je posao. Popričaćemo o tome kako i gde naći posao, koja iskustva su relevantna prilikom prijave za posao, koliko je važan stav prilikom traženja posla, šta kada nađem posao, pričaćemo vam o našem iskustvu jer i mi smo u jednom trenutku bili bez iskustva… I naravno pokrićemo sva ona pitanja koja vas budu zanimala. Hajde da pokušamo da rešimo večitu dilemu zajedno, jer mi smo našli način.

 

ApexSQL je softwerska kompanija koja pravi visko-kvalitetne alate za korisnike SQL baza. Još od 2005, kompanija raste u industriski prepoznatljivog lidera na ovom polju, sa preko 10.000 korisnika širom sveta, neki od njih su NASA, Intel, Microsoft, Bank of America itd.

Iz godine u godinu rastemo i razvijamo se, sada sa 2 kancelarije u Srbiji i preko 70 ljudi koji rade po svom izboru od kuće, iz kancelarija, ili sa bilo koje druge lokacije u svetu. Nikada nismo iskusili smanjenje kadra zbog nedostatka finansija i uvek tražimo sposobne i motivisane ljude koji dele naše vrednosti.

ApexSQL ne radi outsourcing, ne radimo ni za kog drugog već samo za korisnike naših proizvoda, pa tako naši timovi u Srbiji obavljaju sve od razvoja, marketinga do prodaje proizvoda i podrške korisnicma naših alata.

 

Prijavi se za tribinu i rezerviši svoje mesto! Vidimo se u Kancelariji za mlade u četvrtak 1.3. od 17h!

Očekujemo te i na Elektronskom fakultetu u Nišu 5. i 6. marta, jer Tvoja karijera počinje ovde!