Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće studentima i mladim nezaposlenim ljudima da budu intervjuisani u prostorijama Elektronskog fakulteta i Centra za inovativno preduzetništvo mladih. Ukoliko ostavite svoj CV, napišete dobro motivaciono pismo i prijavite se najkasnije do ponedeljka 26.2. dobićete šansu da vas intervjuišu predstavnici čak 5 kompanija pokrovitelja jubilarnog Job Fair-a.

Prijave su na našem sajtu.

 

HTEC(High Tech Engineering Center) je kompanija sa preko 230 zaposlenih koja se bavi softverskim inženjeringom i razvojem hardvera. Aktuelna raspoloživa radna mesta u HTEC-u su za programere koji znaju Javu, Java Script, .NET, FE – Angular JS, Data Science, QA, iOS,
Embedded inženjere, a aktuelne prakse koje organizuju za studente bez ili sa manje iskustva nakon završene 3. godine osnovnih studija su u poljima Android, Java, Unity, QA i .NET. Prakse se organizuju tokom leta, tako da imate vremena da postignete da izađete na sve ispitne rokove pre i posle toga.

 

Melexis je belgijska kompanija sa predstavništvom u Sofiji u Bugarskoj. Bave se poluprovodnicima i mikroelektronikom, a broje preko 1400 zaposlenih. Za prijavu za intervjue kod ove kompanije neophodno je da CV i motivaciono pismo budu na engleskom jeziku i sam intervju će biti sproveden na engleskom. Trenutno imaju otvorene pozicije (Associate) IC Test Engineer, (Associate) Analog Design Engineer, (Associate) Product Verification Engineer, Application Engineer, Product Engineer, Process Engineer, Lean Manfucaturing Engineer, Technician Final Test, Equipment Specialist, Enterprise Applications Analyst, Functional Administrator, PLM Business Analyst, Master Scheduler i otvorene letnje prakse i programe za diplomce bez prethodnog radnog iskustva.

 

LEONI Wiring Systems Southeast se bavi proizvodnjom kablovskih setova za automoilsku industriju. Ima blizu 6000 zaposlenih i postoji već 100 godina. Oni su u potrazi za diplomiranim inženjerima mašinstva i elektronike, sa svih smerova. Radno iskustvo nije neophodno, a imaju i programe stipendiranja studenata po prvi put uvedene za ovu školsku godinu.

 

British American Tobacco po prvi put ove godine kao zlatni pokrovitelj sajma najavluje intervjue. Kao velika internacionalna kompanija sa jednom od fabrika u Vranju nude širok spektar inženjerskih zanimanja i menadžmentskih delatnosti.

 

Zuhlke engineering nudi interesantne i atraktivne pozicije, ali i prakse. Sve pozicije koje su trenutno tražene i prakse koje su dostupne nalaze se na njihovom sajtu Zuhlke – vacancies.

Prijavi se za intervju kod jedne ili više kompanija i vidimo se na Elektronskom fakultetu u Nišu 5. i 6. marta, jer Tvoja karijera počinje ovde!