Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće studentima i mladim nezaposlenim ljudima da prisustvuju radionicama i tribinama na različite teme. Sve radionice i tribine su besplatne, a zbog ograničenog broja mesta neophodno je prijaviti se za učešće i rezervisati svoje.

Prijave su na našem sajtu.


Ponedeljak 5.3.
12:30 – 13:30 Seavus – Elasticsearch – SALA A

13:00 – 14:00 Job Hunting – SALA B
Verica je osnivač Direkcije za uspeh, Internacionalni trener Neuro Lingvističkog Programiranja, Kouč za zapošljavanje i razvoj karijere i Autor personalizovanih programa za profesionalni i lični rast i razvoj. Ima deset godina korporativnog iskustva na višim menadžerskim pozicijama u oblasti prodaje i marketinga, radila je u dve industrije, osam kompanija, na više od petnaest poznatih brendova – neki od njih su: Hyundai, Nissan, Opel, BMW, Teekanne, Polimark, Vital, Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana… Više od osam godina kreira i vodi individualne i grupne edukacije za zaposlene i nezaposlene. Kao lični trener radi sa menadžerima, direktorima, vlasnicima kompaija i preduzetnicima. U radu sa klijentima fokusairana je na primenu naprednih modela, tehnika i alata i postizanje željenih rezultata u željenom roku. U okviru Job
Fair-a Verica će održati grupnu radionicu na temu: Job Hunting – strategija za dobijanje željenog posla!


14:35 – 15:05 HTEC – StartUp centar

 

Utorak 6.3.
13:00 – 14:45 NS Pro group – Testiranje znanja jezika

14:35 – 14:45 HDL – StartUp centar
HDL Design House priprema radionicu na temu “Projektovanje naponskog regulatora u integrisanoj tehnici”. Cilj radionice je da studente upozna sa procesom projektovanja analognih kola na SoC (System on Chip) – od specifikacije preko izbora topologije do realizacije – na praktičnom primeru naponskog regulatora.

14:45 – 15:15 HTEC – Sala B

15:00 – 16:00 – ApexSQL – StartUp centar
ApexSQL priprema radionicu na temu “Kako ostvariti uspešnu online prodaju?” nakon koje ćete dobiti odgovore na pitanja “Kako ubetiti kupca da je baš tvoj proizvod ono što mu treba?”, “Prodati sebe, karakteristike uspešnog prodavca?”, “Da li je bitan kvalitet proizvoda ili veština prodavca?”, “Koliko je potrebno poznavati proizvod koji prodajemo?”. Radionica će sadržati i praktični deo u kome će učesnici moći da primene ono što im je predstavljeno i dobiju korisne savete od predavača.

Rezerviši svoje besplatno mesto i vidimo se na Elektronskom fakultetu 5. i 6. marta, jer Tvoja karijera počinje ovde!