Naziv kompanije: Roaming Networks

Delatnost: Telekomunikacije

Broj zaposlenih: 650

Poslovanje sa inostranstvom: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Austrija, Nemačka, USA

Opis potrebnih kadrova 

Potreban obrazovni profil: Inženjeri telekomunikacija 

Raspoloživa radna mesta: Inženjer za implementaciju pristupne mreže, Inženjer za implementaciju pasivnih optičkih mreža, Vođa tima, Koordinator projekata 

Raspoložive prakse: Praksa “Inženjer budućnosti” u trajanju do 2 meseca u Sektoru za pasivne optičke mreže i pristupne sisteme i Sektoru za radio komunikacije. 

Opis:

Kompanija Roaming Networks je jedan od vodećih sistem integratora u ICT industiji u Srbiji i regionu Balkana. Pružamo profesionalne usluge konsaltinga, projektovanja, implementacije, integracije i održavanja u oblastima radio i radio-relejnih pristupnih mreža, pasivnih optičkih mreža, transportnih i pristupnih sistema, IT infrastrukture i data centara i sistema tehničke zaštite. Tokom prethodnih godina izgradili smo jako prisustvo na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Austrije, Nemačke i USA. Roaming Networks ima preko 650 zaposlenih. Partnerski sarađujemo sa 15 svetskih kompanija. Kroz stabilan rast i razvoj težimo da proširimo poslovanje na nova tržišta Evrope i Amerike.

Kontakt

Adresa: Oblakovska 51, Beograd

Tel: 0648196328 / 0648196358

E-mail: cv@roamingnetworks.rs

Internet adresa: http://www.roamingnetworks.com/?lang=sr

Kontakt osoba: Jovana Bojović / Jasmina Petković