Naziv kompanije: Tetra Pak Production doo

Delatnost: Tetra Pak je vodeća svetska kompanija koja nudi kompletna rešenja za preradu, pakovanje i distribuciju prehrambenih proizvoda. U bliskoj saradnji sa našim kupcima i dobavljačima, pružamo sigurne, inovativne i ekološki prihvatljive proizvode koji svaki dan zadovoljavaju potrebe stotina miliona ljudi u više od 160 zemalja. Sa vise od 24000 zaposlenih širom sveta verujemo u odgovorno liderstvo u industriji i održiv pristup poslovanju. Naš moto ,,ŠTITI ŠTO JE DOBRO” odražava našu viziju da hrana bude bezbedna i dostupna, svuda.

Broj zaposlenih: 338 od kojih je 50% sa višom i visokom školom.

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Naša fabrika godišnje proizvede 3,8 milijardi paketa za više od 360 klijenata u preko 60 država širom sveta. Čak 95% naše godišnje proizvodnje se izveze zbog čega smo jedan od najvećih izvoznika u našoj državi. 

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil:

  • Inženjeri elektrotehnike
  • mašinstva
  • tehnologije
  • saobraćaja
  • grafički inženjeri.

Zahtevan broj godina studija: 3-5

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Znanje engleskog jezika na srednjem ili visokom nivou neophodno je zbog svakodnevne komunikacije sa našim kupcima i kolegama iz drugih fabrika.

Rad na računaru: Poznavanje MS Office paketa

Radno iskustvo: Nije obavezno radno iskustvo

Raspoložive prakse: Prakse u trajanju od 1-3 meseca za studente završnih godina Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta sa mogućnošću daljeg radnog angažovanja.

Opis:

Kompanija Tetra Pak vodeći  je proizvođač aseptične ambalaže za mleko, sokove i nektare u Srbiji. Market kompanija Jugoistočna Evropa pokriva ukupno 14 tržišta od Slovenije, Hrvatske, Bosne, Srbije do Grčke, Kipra, Izraela  i Rumunije, Bugarske i Moldavije. Fabrika u Gornjem Milanovcu kao deo ove market kompanije bavi se proizvodnjom ambalaže za pakovanje tečne hrane i jedna je od najuspešnijih u proizvodnoj mreži kompanije Tetra Pak. Zajedno sa našim kupcima i partnerima, sa ponosom ističemo naš doprinos razvoju i rastu industrije mleka i bezalkoholnih pića u Srbiji. Pored proizvodnog pogona, u Gornjem Milanovcu, smešten je i Dizajn centar koji pruža repro usluge pripreme dizajna za štampu kako za fabriku u Milanovcu, tako i za druge Tetra Pak fabrike širom sveta.

Kontakt

Adresa: Obilazni put bb 

Grad:Gornji Milanovac

Tel:032/770-100

E-mail: praksa.hr@tetrapak.com

Internet adresa: https://www.tetrapak.com

Kontakt osoba: Vladimir Radović, HR predstavnik