Naziv kompanije: Ubisoft Belgrade doo

 

Delatnost: Game Development

 

Broj zaposlenih: 135

 

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Projekti na kojima kao studio radimo su veliki i na njihovom stvaranju je angažovano između 200 i 800 članova produkcije iz različitih Ubisoftovih studija širom sveta, što nam daje priliku za saradnju sa internacionalnim gejming stručnjacima i širenje naše ekspertize.

 

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: Nemamo posebne zahteve kada je obrazovni profil u pitanju

 

Zahtevan broj godina studija: Nemamo posebne zahteve kada je broj godina studija u pitanju

 

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Neophodno je poznavanje engleskog jezika jer na dnevnom nivou sarađujemo sa kolegama iz drugih Ubisoft studija širom sveta.

 

Rad na računaru: Naši programeri u radu koriste C++ programski jezik. Naravno, u zavisnosti od pozicije potrebno je poznavanje različitih programa.

 

Poželjne dodatne veštine: Uvek volimo da vidimo da je osoba motivisana, proaktivna, snalažljiva, radoznala i naravno da je gejmer 🙂

 

Radno iskustvo: Prethodno radno iskustvo nije neophodno. 

 

Raspoloživa radna mesta: Najviše zapošljavamo C++ Programmer-e različitih pravaca (Gameplay, Engine, Online, Render Programmer).

Raspoložive prakse: Trenutno nemamo otvoren konkurs za praksu u našem studiju, međutim, budući da prethodno radno iskustvo i završene studije nisu neophodne, ohrabrujemo sve zainteresovane da se prijave na oglase za naše Junior pozicije.

Opis:
Ubisoft Belgrade je jedan od Ubisoft studija širom sveta koji se bavi razvojem AAA video igara. U ovom studiju trenutno radimo na razvoju kako PC tako i konzolnih verzija tri velika naslova – Ghost Recon, Steep i Rainbow Six: Quarantine. Budući da naš tim sačinjavaju mladi, entuzijastični ljudi željni znanja, kontinuirano se trudimo da rastemo i povećavamo našu ekspertizu, sa ciljem da u Beograd dovedemo još zanimljivije projekte.

 

Kontakt

Adresa: Balkanska 44

Grad: Beograd

Tel: 0612271779

E-mail:katarina.zivanovic@ubisoft.com

Internet adresa: https://www.ubisoft.com/en-us/

Kontakt osoba: Katarina Živanović