Microsoft Development Center Serbia

Osnovne informacije

O kompaniji:

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji (MDCS) je otvoren 2005. godine, kao četvrti po redu razvojni centar ove kompanije u svetu, i čini ga više od 500 vrhunskih stručnjaka iz oblasti kompjuterskih nauka i primenjene matematike. U MDCS-u u Beogradu nastaju proizvodi i inovacije koje se primenjuju na globalnom nivou od strane miliona korisnika. Diverzitet i inkluzivnost su ključne vrednosti MDCS-a i najbolji način za razvijanje kvalitetnih ideja je uključivanje ljudi različitih profila, obrazovanja, kulture i perspektiva u timove. Razvojni centar u Beogradu nastavlja da raste, nakon što je u poslednjih godinu dana doživeo ekspanziju sa više od 100 novih zaposlenih iz Srbije, regiona, ali i ostatka sveta, čime opravdava titulu najpoželjnijeg IT poslodavca u zemlji. 

Delatnost: Razvoj softvera

Poslovanje sa inostranstvom: Sa timovima sa drugih Microsoft lokacija sarađujemo na projektima koji imaju desetine i stotine miliona korisnika.

 

Opis potrebnih kadrova

Zahtevan broj godina studija: Ograničenje kada su godine studija u pitanju ne postoji.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Kako je sva zvanična komunikacija u MDCS-u na engleskom, neophodno je poznavanje ovog jezika na okvirno B1 nivou. Ovo podrazumeva svakodnevnu komunikaciju i pisanje email-ova vezanih za projekte.

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: za praksu je dovoljno znanje koje se stiče na fakultetu

Poželjne dodatne veštine: Svako ko poseduje inicijativu, strast i neophodna znanja može da pronađe svoje mesto u MDCS timu!

Radno iskustvo: Majkrosoft razvojni centar u Srbiji je u stalnoj potrazi za kandidatima sa solidnim iskustvom
u IT industriji, kao i za mladim talentima. Svako ko poseduje inicijativu, strast i neophodna znanja može svoje mesto da pronađe u MDCS timu.

Raspoloživa radna mesta: Software Engineer/ Program Manager/ Data Scientist

Raspoložive prakse: Prakse su organizovane 3 puta godisnje sa pocetkom u julu, oktobru i
februaru. Traju najmanje 3 meseca.
Software Engineer, Program Manager, Machine Learning Engineer.

 

Kontakt

Adresa: Španskih boraca 3/3, Beograd

Tel.: +381 11 33 06600

E-mail: mdcsjobs@microsoft.com

Internet adresa: Microsoft Development Center Serbia

Kontakt osoba: Milica Kostić

Društvene mreže: