Vega IT

Osnovne informacije

O kompaniji:

Vega IT je softverska kompanija, osnovana 2008. godine od strane dva studenta Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Uspešno posluje već 14 godina na tržištima Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske. Za to vreme su radili na preko 1000 projekata, u 15 različitih industrija.

Danas je Vega IT najbržerastuća IT kompanija i broji preko 650 kolega,a 2021. godine proširili su svoje poslovanje otvorivši kancelariju Nišu. 

Primarni fokusi Vega IT Niš tima su mentorstvo i podrška kolegama u razviju veština. Timski duh i jasna vizija kompanije okupila je tri partnera koji sa sobom donose po dvadesetak godina iskustva u IT industriji. 

Teže tome da se kolege osećaju dobro, kako na poslu, tako i van njega pružajući im prilike da se priključe raznim zabavnim aktivnostima koje organizuju poput team building-a, happy hour-a i mnogih drugih. 

Cilj im je da kroz godine koje slede ispišu priču o najuspešnijoj IT kompaniji u Nišu.

Uvek su otvoreni za upoznavanje novih i kvalitetnih ljudi koji će se pridružiti timu i pomoći im da izgrade još uspešniju organizaciju. Iz tog razloga budite slobodni da ih kontaktirate na: jobs@vegait.rs.

Delatnost: Softverska kompanija

Broj zaposlenih: 650+

Poslovanje sa inostranstvom: Velika Britanija, Nemačka, Holandija, Belgija, Švajcarska…

 

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: IT background

Zahtevan broj godina studija: 2 ili više

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik (B2 nivo i više)

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: Za praksu je potrebno dobro poznavanje objektno orijentisanog programiranja, dobro poznavanje jednog od web framework-a (ASP.NET, Spring Boot, Laravel, Django ili Express), osnove HTMl-a, CSS-a i JSON-a, kao i dobro poznavanje JavaScript-a i želja za učenjem React-a, Vue-a i Angular-a. 

Poželjne dodatne veštine: People skills, želja za učenjem 

Radno iskustvo: Kandidati sa i bez radnog iskustva. 

Raspoložive prakse: Konkurs za prakse za Software developere u kompaniji Vega IT otvoren je tokom čitave godine. Praksa traje tri nedelje i svi praktikanti imaju priliku da rade sa mentorom na simulaciji projekta. U narednom periodu biće otvorena je i praska za Mobile app developere, a sve prakse kao i otvorene pozicije za posao možete pogledati na našoj Career stranici.  

Otvorene pozicije: 

Kontakt

Adresa: 7.jula 22.

Grad: Niš

E-mail: people@vegait.rs

Internet adresa: VegaIT

Kontakt osoba: Marija Lazarević i Stefan Prebiračević

Društvene mreže: