Ates Soft

 Ime kompanije: Ates Soft d.o.o

O kompaniji: Postojimo od 2010. godine i sa mnogo uspeha svojim klijentima iz Zapadne Evrope pomažemo u razvoju softvera iz raznih oblasti – finansije/bankarstvo, sportsko klađenje i online kazino, gejming, mediji, bezbednost na radu, medicina, workflow i mnogih drugih.

U našem timu imamo ljude svih senioriteta u oblasti web programiranja – Backend-a (C#, Java, PHP, Node.js), Frontend-a (React, Angular, Vue) i Embedded inženjeringa (C, C++, Python). Imamo i jak QA tim.

Menadžment firme svojim kolegama stvara okruženje u kome se osećaju sigurno i poštovano i obezbeđuje uslove za profesionalni razvoj i usavršavanje. U poslednje vreme obraćamo posebnu pažnju na work/life balans, pa tako svojim zaposlenima dajemo totalnu slobodu izbora u načinu i vremenu rada, ali radimo i na uvođenju novih benefita koji će pomoći jačanju ovog balansa.

Delatnost: Softversko inženjerstvo

Broj zaposlenih: 50

Poslovanje sa inostranstvom: Engleska, Holandija, Belgija, Švajcarska, Austrija.

 

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: Formalno obrazovanje nije neophodno

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Naši zaposleni imaju svakodnevnu komunikaciju sa klijentima na engleskom jeziku (B2).

Rad na računaru: Java, .NET Core, .NET, PHP, C/C++, Python, Go, JavaScript, (React, Angular, Vue, Node).

Poželjne dodatne veštine: Odgovornost i posvećenost radu, motivisanost, sposobnost za brzo donošenje odluka i izražene analitičke sposobnosti, dobre organizacijske i komunikacijske veštine, usmerenost na detalje.

Radno iskustvo: Rad u internom timu (praktikanti i juniori) – nije potrebno veliko radno iskustvo, bitno je da postoji motivacija za učenjem i praktično iskustvo sa tehnologijom (npr. samostalni projekat, projekat sa fakulteta ili završen kurs).

Raspoloživa radna mesta: Front-end developer (JavaScript), Back-end developer (Go), .NET developer, C/C++ developer, Python developer (sve pozicije su za klijentske timove).

Raspoloživost prakse: Kod nase ne postoje grupne prakse, već periodično, kada se otvori pozicija u internom timu (jedan ili dva praktikanta) – Front-end (React.js) i Back-end (Java) developeri. Od početka prakse radi se na komercijalnim projektima u sklopu tima sa mentorima.

Kontakt

Adresa: Kazandžijsko sokače 19

Grad: Niš

Tel: 063 401 972

E-mail:

Internet adresa: Ates Soft

Kontakt osoba:

    • Kontakt osoba: Jana Cvetanović, HR Menadžer

Društvene mreže: