AVISTO Eastern Europe

Osnovne informacije

O kompaniji:

AVISTO Eastern Europe je servisna kompanija specijalizovana za softverski inženjering. Imamo široku ekspertizu u oblasti razvijanja aplikativnog softvera, DevOps-a, embedded softvera i osiguranja kvaliteta i industrijske automatizacije. Osnovan 2007. godine kao ćerka firma, u punom vlasništvu kompanije Avisto, francuske kompanije i člana Advans grupe, Avisto Eastern Europe uspešno razvija složene projekte i pruža podršku vrhunskim međunarodnim kompanijama, visoko specijalizovanim kompanijama srednje veličine i startapima!

Naša suština je u izvrsnosti naših inženjerskih timova, 120 zaposlenih, od domen lead-ova do junior-a svi na istoj misiji da pruže najbolje rešenje. Težimo da obezbedimo velike mogućnosti za dalji razvoj kako na profesionalnom tako i na ličnom nivou u pogledu individualnih ciljeva u karijeri.

Delatnost: Servisna kompanija specijalizovana za softverski inženjering. Imamo široku ekspertizu u oblasti razvijanja aplikativnog softvera, DevOps-a, embedded softvera i osiguranja kvaliteta i industrijske automatizacije. 

Broj zaposlenih: 120

Poslovanje sa inostranstvom: Da, intenzivno zahvaljujući radu sa svetskim kompanijama, ali i činjenici da smo ćerka komapnija Avisto i član Advans Grupe sa sedištem u Parizu, Francuska.

 

Opis potrebnih kadrova

Zahtevani broj godina studija: 4+

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika : Engleski jezik, B2 nivo. Neophodna je sposobnost pisane i usmene komunikacije na engleskom jeziku. Komapnija obezbeđuje kurs engleskog jezika za svoje zaposlene u cilju dostizanja potrebnog nivoa, ali i daljeg usavršavanja.

Poželjne dodatne veštine: Spremnost da investirate u svoj dalji profesionalni razvoj, jer mi jesmo. Ukoliko vas odaberemo, verujemo u vas i vidimo potencijal da postanete brilijantan inzenjer, potencijalno i deo našeg tima – passion leads to excellence!

Radno iskustvo: Samo jaka želja za sticanjem znanja i učenjem. 

Raspoloziva radna mesta: „Popunjavanje praznina“ jednostavno nije naša metod, ali je stvaranje timskog okruženja ono čime se bavimo. Stoga želimo da zaista razumemo koji su vaši željeni profesionalni ciljevi i kako na njih možemo odgovoriti. Glavni cilj je pronaći savršeno poklapanje. Pronalaženje pozicije koja savršeno odgovara i koja će vas osnažiti svim potrebnim veštinama, znanjem i profesionalnim iskustvom. Shodno tome, sve to čini win-win situaciju. Dobijate svoju idealnu karijeru, a mi nastavljamo dalji rast kompanije. Slobodno istražite naše trenutno otvorene pozicije na sajtu.

Raspoložive prakse:

Program prakse je idealna prilika za studente završnih godina ili one koji su nedavno diplomirali sa relevantnih fakulteta da steknu praktično iskustvo, prošire znanja, nauče nove veštine i, ako se uspešno završe, obezbede poziciju mlađeg inženjera.

Program stažiranja se u potpunosti vodi i sprovodi pod vođstvom i nadzorom iskusnih inženjera. Sastoji se od predavanja i praktičnog rada. Imaćete priliku da radite u odličnom timu, da budete u toku sa najnovijim industrijskim trendovima i tehnologijama. Otkrijte više na sajtu.

Kontakt

Adresa: Omladinskih brigada 90e, Airport City, zgrada 2300

Grad: Beograd 11070

Tel.: +381 11 450 20 50

E-mail: contact@avisto-eastern.com

Internet adresa: Avisto

Kontakt osoba:

Društvene mreže: