Badin Soft

Osnovne informacije

O kompaniji:

Badin Soft je niška IT kompanija čiji moto “It’s all about people” kazuje da su ljudi uvek na prvom mestu. Neguju dugoročne odnose kako sa zaposlenima, tako i sa klijentima, partnerima, ali i zajednicom.
Do skoro su bili outsourcing kompanija, međutim, sada su na putu tranizicije ka proizvodnoj.
Imaju nekoliko svojih proizvoda na kojima rade timovi koji imaju ownership nad njima, donose samostalno odluke i vode se vizijom proizvoda.
Njihova ekspertiza tiče se oblasti bankarskih, finansijskih, komunikacionih i multimedijalnih sistema, a softvere razvijaju u najsavremenijim tehnologijama koristeći agilne metodologije.
Ponosno ističu da su mnoge kolege svoj karijerni put započele u Badin-u, krenuvši od praktikanta do pozicije seniora. Njihova zajednica raste svake godine, a njihova vrata su stalno otvorena za ljude koji dele iste vrednosti.

Delatnost: Računarsko programiranje

Broj zaposlenih: 139

Poslovanje sa inostranstvom: Australija, Nemačka, Novi Zeland, UAE, Švajcarska, UK, Danska, SAD

Opis potrebnih kadrova

Raspoloživa radna mesta:

Ukoliko vaša pozicija nije pomenuta, a želite da budete deo našeg rastućeg tima, pošaljite nam svoj CV na hr@badin.rs

Raspoložive prakse: Praksa se organizuje kada se javi potreba na nivou kompanije. Do sada su najuspešniji programi rada sa praktikantima bili oni poput programa ,,Moja prva plata’’ gde su birane kolege koje nemaju radnog iskustva I sa njima su radili mentori, a danas su te kolege članovi Badin tima.

Kontakt

Adresa: Nikole Pašića 28

Grad: Niš

E-mail: office@badin.rs

Internet adresa: BadinSoft

Kontakt osoba:

Društvene mreže: