Codemancy DOO

Osnovne informacije

Ime kompanije: CODEMANCY DOO

Opis kompanije:

Codemancy Studio je firma koja se bavi razvojem softvera. Projekti na kojima radimo su formirani oko potreba i zahteva klijenata i fokusirani na razvoj i usavršavanje naših proizvoda. Želimo da održimo prisnu i opuštenu atmosferu u kolektivu, da kroz zajednički rad učimo i usavršavamo se, učinimo dolazak na posao prijatnim i bez stresa. Ponosni smo na naš kolektiv i radnu atmosferu!

Radimo pretežno sa stranim klijentima, i trenutno smo fokusirani na e-commerce rešenja, i integracije sa velikim sistemima za obračune, izveštaje i logistiku. Veliki broj naših klijenata dolazi iz Direct Selling industrije, te smo za njih razvili i custom rešenja specifična za njihove potrebe. Radimo na različitim projektima koje definišemo sa klijentom, ali nudimo i implementacije rešenja koje smo mi kreirali.

Delatnost: Razvoj softvera 

Broj zaposlenih: 31 

Poslovanje sa inostranstvom: USA, EU

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil:Prepoznajemo vrednosti formalnog obrazovanja i stoga prednost pri izboru dajemo ljudima sa fakultetskim obrazovanjem. S obzirom na raznolikost uloga, imamo i potrebe za različitim obrazovnim profilima.

Zahtevan broj godina studija:Prednost dajemo kandidatima koji su završili osnovne ili master studije. Na početničkim pozicijama često imamo i studente na završnim godinama studija. Godine studija nisu presudni faktor.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika:Poželjan je B2 nivo engleskog jezika, s obzirom da sarađujemo sa firmama i klijentima pretežno iz Amerike, i održavamo projektnu komunikaciju i dokumentaciju na engleskom.

Rad na računaru: Zavisi od projekta i pozicije. Naši projekti zahtevaju poznavanje C#, nodeJS, TypeScript, JavaScript, JQuery, SQL, rad sa Linuxom i upotrebu Gita, kada su u pitanju produkcijske uloge. Osnove Microsoft Office paketa, G Suite, korišćenje softvera kao što su Jira i Clockify.

Poželjne dodatne veštine: Dobra usmena i pisana komunikacija, rad u timu i samostalno, sposobnost prenošenja znanja, organizacija vremena i ažurnost. 

Radno iskustvo:Iskustvo je uvek poželjno, ali kao uslov zavisi od pozicije i nivoa. Ne tražimo iskustvo za početnički nivo.

Raspoloživa radna mesta: Client Manager, Medior UX/UI Designer, Medior Node.js Developer.

Raspolozive prakse:Trenutno nemamo otvorene prakse. Prakse su dostupne u zavisnosti od raspoloživosti mentora. Možete pratiti naš sajt i društvene mreže kako biste se informisali o novostima na ovu temu.

Kontakt

Adresa: Bogdana Popovića 2
Tel: 069 2244579
E-mail: hello@codemancystudio.com
Web: codemancystudio.com
Kontakt osoba/e: People Operations Team
Andriana Miladinović, andriana.m@codemancystudio.com
Katarina Tonić, katarina.t@codemancystudio.com
Ana Mitrović, ana.m@codemancystudio.com