Codemancy D.O.O.

Osnovne informacije

Opis kompanije:

Codemancy Studio je full-stack development kompanija iz Niša. Okupili smo se oko ideje da delimo znanja, da učimo nove stvari, da budemo radoznali i kreativni, i da zajedno svakom klijentu pružimo najoptimalnije tehničko rešenje. 

Radimo na održavanju prisne i opuštene atmosfere, da kroz zajednički rad učimo i usavršavamo se. Dolazak na posao kod nas je prijatan i bez stresa, i zato smo mi ponosni na naš kolektiv i radnu atmosferu. 

Sarađujemo pretežno sa stranim klijentima, i naše poslovanje se bazira na razvoju e-commerce rešenja i integracija sa velikim sistemima za obračune, izveštaje i logistiku. Veliki broj naših klijenata dolazi iz Direct Selling industrije, te smo za njih razvili i custom rešenja specifična za njihove potrebe. Radimo na projektima koje definišemo sa klijentom, ali nudimo i implementacije rešenja koje smo mi kreirali. 

Delatnost: Razvoj softvera 

Broj zaposlenih: 30 

Poslovanje sa inostranstvom: Sjedinjene Američke Države (partnerstvo sa kompanijom Shapetech Solutions) i Evropska Unija 

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: Prepoznajemo vrednosti formalnog obrazovanja i stoga prednost pri izboru dajemo ljudima sa fakultetskim obrazovanjem. S obzirom na raznolikost uloga, imamo i potrebe za različitim obrazovnim profilima. 

Zahtevan broj godina studija: Prednost dajemo kandidatima koji su završili osnovne ili master studije. Na početničkim pozicijama često imamo i studente na završnim godinama studija. Godine studija nisu presudni faktor. 

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Poželjan je B1 nivo engleskog jezika, s obzirom da sarađujemo sa firmama i klijentima pretežno iz Amerike, i održavamo projektnu komunikaciju i dokumentaciju na engleskom.

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: Zavisi od projekta i pozicije. Naši projekti zahtevaju poznavanje C#, nodeJS, TypeScript, JavaScript, JQuery, SQL, rad sa Linuxom i upotrebu Gita. 

Poželjne dodatne veštine: Dobra usmena i pisana komunikacija, rad u timu i samostalno, sposobnost prenošenja znanja, organizacija vremena i ažurnost. 

Radno iskustvo: Iskustvo je uvek poželjno, ali kao uslov zavisi od pozicije i nivoa. Ne tražimo iskustvo za početnički nivo. Raspoloziva radna mesta: Backend programer, Tester, Projektni menadžer, IT podrška 

Raspolozive prakse: Trenutno nemamo otvorene prakse. Možete pratiti naš sajt i društvene mreže za objave o praksi. 

Otvorene pozicije: 

  • Projektni menadžer: Rad na poziciji projektnog menadžera u Codemancy studiju podrazumeva postavljanje i praćenje projekata, komunikaciju sa razvojnim timovima i ostatkom menadžmenta, kao i predviđanje mogućih problema u razvojnom ciklusu. U razvojnom procesu radimo po principu agilnih metodologija, pa bi bilo sjajno da su kandidati za ovu poziciju upoznati sa Scrumom i Kanbanom! Zbog prirode same uloge projektnog menadžera asertivnost u komunikaciji i funkcionisanje sa velikim brojem informacija su veliki plus.
    • Tražimo nekog ko: ume da multitaskuje, je dobar u izveštavanju, prati i poznaje tehnološki razvoj, poseduje odličnu sposobnost komunikacije (pisane i usmene, na engleskom i srpskom jeziku), ima liderske i odlične organizacione sposobnosti, poznaje Agilne metodologije rada. 
  • Backend programer: Pozicija podrazumeva rad na razvoju logike i koda vezanog za server, definisanju i održavanju centralnih baza podataka, kao i na integraciji third-party aplikacija. Od kandidata za ovu poziciju se očekuje samostalni rad i rad u timu, poštovanje dogovora, ažurnost u projektnoj komunikaciji i dokumentaciji, kao i prisustvo na sastancima. 
    • Tražimo nekog ko: ima završene osnovne akademske studije programiranja, računarstva i elektrotehnike ili je pri kraju pomenutih studija. Razume razvojni ciklus web aplikacija, tehnika i alata za programiranje. Poseduje želju za kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem, kao i deljenjem znanja sa kolegama. Poznaje ili ima iskustva u radu sa: C#, Node.JS, Microsoft SQL. 
  • IT podrška: Ovo radno mesto podrazumeva rad sa ostatkom tima u svrhu olakšanja procesa i obezbeđivanje nesmetanog rada. U odgovornosti ove uloge spada: sklapanje hardvera radnih stanica, instalacija operativnih sistema i sofvera na radnim stanicama, vođenje računa o licencama i ažuriranje softvera i programa softvera, održavanje hardvera, iniciranje zamene zastarelog hardvera, održavanje interne mreže firme, tehnička podrška ostalim zaposlenima, otvaranje novih naloga za novozaposlene, održavanje internih servera, otvaranje i postavka novih baza podataka.
    • Tražimo nekog ko: ima makar dve godine studija računarstva, poznaje Linux i Windows operativni sistem. 

Kontakt

Adresa: Bogdana Popovića 2 

Grad: Niš 

Telefon.: 069 2244579 

E-mail: hello@codemancystudio.com 

Internet adresa: Codemancy Studio 

Kontakt osoba: People Operations Team 

Društvene mreže: