Diligent Software

Osnovne informacije

O kompaniji:

Diligent je domaća kompanija sa sedistem u Nišu. Bavimo se pretežno razvojem finansijskog softvera za američko tržište. Pored finansija, bavimo se i drugim oblastima kao što su zdravstvo, transport, različite BI platforme, tu su i Inhouse projekti. Sa našim najvećim klijentima sarađujemo skoro čitavu deceniju.Pored Niša imamo i full remote pozicije i zaposlene iz raznih delova Srbije i regiona.

Uskoro očekujemo svečano otvaranje novog office-a u Nišu. Neki od standardnih benefita koje pružamo našim zaposlenima su fleksibilno radno vreme, privatno zdravstveno i penziono osiguranje, sportske aktivnosti, učestvovanje na raznim konferencijama, edukacije…

Pored naših standardnih benefita, prva smo kompanija u Nišu koja je kroz saradnju sa kompanijom Benefiti.rs, omogućila  svojim zaposlenima da sami kreiraju personalizovane benefite prema svojim potrebama. Zaposleni imaju mogućnost da izaberu koje će usluge koristiti na mesečnom nivou.

Ukoliko imate neka pitanja ili želite da se prijavite na neku od otvorenih pozicija pišite nam na hr@dilig.net.

Delatnost: IT & Stručne delatnosti

Broj zaposlenih: 70

Poslovanje sa inostranstvom (koje zemlje): Američko i zapadnoevropsko tržište.

Opis potrebnih kadrova

Zahtevan broj godina studija: Ograničenje što se tiče godina studija ne postoji.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezikaPoželjno dobro poznavanje engleskog jezika neophodno za komunikaciju sa klijentima.

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: Na backendu-u imamo sledeće tehnologije: .NET (C#) – ASP.NET WebAPI, ASP.NET Core, ASP.NET MVC, WPF, WCF, Win Forms. Na frontend-u radimo React i Angular.

Poželjne dodatne veštineTimski duh, želja za usavršavanjem i razvojem, dobro planiranje i organizovanje vremena kao i proaktivnost.

Radno iskustvo: Sve zavisi od same pozicije za koju se aplicira.

Raspoloziva radna mesta: 

  • .NET Developer

Raspolozive prakse: Svake godine organizujemo plaćene prakse za studente završnih godina studija i za kandidate koji su nedavno diplomirali. Praksa traje 3 meseca i podrazumeva rad sa mentorom. Najboljim praktikantima nudimo juniorsku poziciju i stalno zaposlenje nakon završene prakse. Trenutno imamo otvorenu poziciju za praksu u oblasti .NET-a. Za više detalja posetite naše mreže i sajt ili se obratite na hr@dilig.net.

Kontakt

Adresa: Bulevar Nemanjića 30

Grad: Niš

Tel.:

  • Danijela Ranđelović – 060 3660272
  • Jovana Stanković – 060 3660273

E-mail: hr@dilig.net 

Internet adresa: Diligent

Kontakt osoba:

Društvene mreže: