Droxic D.O.O.

Osnovne informacije

O kompaniji:

Droxic su 2012.godine osnovala tri prijatelja sa preko 15 godina iskustva u industriji. Kompanija se fokusira na razvoj web i mobilnih projekata za klijente u Evropi i Severnoj Americi. U Droxic-u volimo izazove i taj stav nam pomaže da kreiramo i razvijemo složena i velika softverska rešenja. Naši glavni ciljevi su da isporučimo izvanredan kvalitet, usrećimo naše zaposlene i da naši klijenti budu u potpunosti zadovoljni našim radom.

Kompanija je relativno mala (ukupno 50 ljudi). Ovo nam omogućava da izbegnemo nepotrebnu birokratiju, formalnosti i strogu hijerarhiju. Radni odnosi su prijateljski i uvek se trudimo da pomognemo jedni drugima. Radimo sa entuzijazmom, radeći u relativno malim i izuzetno fleksibilnim timovima. Fokusirani smo na kvalitet i efikasnost, uvek nastojeći da oobezbedimo najbolja i najinovativnija rešenja za uspeh naših partnera.

Naša kancelarija u Nišu je otvorena pre dve godine, sa samo nekoliko talentovanih pojedinaca. Polako i pažljivo rastemo, vodeći računa da fokus bude na bistrim i veštim kandidatima, koji se dobro uklapaju u kompaniju.

Delatnost: programiranje, IT sektor

Broj zaposlenih: 50

Poslovanje sa inostranstvom: Nemačka, Belgija, Francuska, Švedska, Finska i zapadna Evropa 

Opis potrebnih kadrova

Otvorene pozicije:

Kontakt

Adresa: Ulica Mladih broj 4

Grad: Niš

Tel.: 0605704704

E-mail: office-nis@droxic.com

Internet adresa: Droxic

Kontakt osoba:

    • Radovan Dodić – 0693045545
    • Milena Stojanović – 0644140576

Društvene mreže: