ELSYS Eastern Europe

Osnovne informacije

O kompaniji:

ELSYS Eastern Europe pruža visokokvalitetne usluge dizajna integrisanih kola i verifikacije, širom sveta, od ASIC-a do najkompleksnijeg dizajna SoC-a. Neke od najvećih svetskih kompanija poverile su nam svoje najkompleksnije projekte, kao i što nam je preko 250 odličnih hardverskih inženjera poverilo svoju karijeru. Naša najveća čast je saradnja sa našim klijentima i inženjerima, jer dokazuje da je Elsys mesto gde strast zaista vodi ka izvrsnosti!

Delatnost: Dizajn i verifikacija integrisanih kola od ASIC do najkompleksnijeg SoC dizajna za vodeće svetske kompanije poluprovodničke industrije.

Broj zaposlenih: 250

Poslovanje sa inostranstvom: Da, intenzivno zahvaljujući radu sa svetskim kompanijama, ali i činjenici da smo ćerka komapnija Elsys Design i član Advans Grupe sa sedištem u Parizu, Francuska.

 

Opis potrebnih kadrova

Inženjeri eletrotehnike, smera: 

  • Elektronske komponente i mikrosistemi
  • Elektronika i Elektronika i mikrosistemi. 

Zahtevani broj godina studija: 4+

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik, B2 nivo. Neophodna je sposobnost pisane i usmene komunikacije na engleskom jeziku. Komapnija obezbeđuje kurs engleskog jezika za svoje zaposlene u cilju dostizanja potrebnog nivoa, ali i daljeg usavršavanja.

Poželjne dodatne veštine: Spremnost da investirate u svoj dalji profesionalni razvoj, jer mi jesmo. Ukoliko vas odaberemo, verujemo u vas i vidimo potencijal da postanete brilijantan inzenjer, potencijalno i deo našeg tima – passion leads to excellence!

Radno iskustvo: Samo jaka želja za sticanjem znanja i učenjem. 

Raspoloziva radna mesta: Predan i strastven tim inženjera je ono što nas čini odličnima. Zato uvek tražimo talente koji će unaprediti naš tim svojim znanjem, veštinama i ličnošću.

U Elsys Eastern Europe-u, pored brojnih drugih pogodnosti, imaćete posvećenog career menadžera i priliku da radite na izazovnim projektima u prijateljskom i prijatnom okruženju. Istražite naše otvorene pozicije na stranici, kontaktirajte nas i hajde da zajedno pronađemo ulogu koja najbolje odgovara vašim karijernim ciljevima!

Raspolozive prakse: Naši programi prakse su u potpunosti vođeni i osmišljeni da vas uspešno dovedu do pozicije junior inženjera. Ako ste željni da učite, razvijate se i postanete deo poluprovodničke industrije, ovo je prava prilika za vas.

Štaviše, razvili smo pet programa stažiranja u oblasti digitalnog dizajna, verifikacije, AMS verifikacije i Analognog layout-a. Praksa se sastoji od teorijskih i praktičnih segmenata, nakon čega sledi rad na internom projektu, plaćenom i mentorisanom do samog kraja. Istražite naše programe stažiranja na stranici

Vreme je da izađeš iz komfort zone i počneš da napreduješ. Izazovi sebe! 

Kontakt

Adresa: Omladinskih brigada 90e, Airport City, zgrada 2300

Grad: Beograd 11070

Tel.: +381 11 450 20 50

E-mail: contact@elsys-eastern.com 

Internet adresa: Elsys 

Kontakt osoba:

Društvene mreže: