Integrated Micro-Electronics d.o.o.

Osnovne informacije

O kompaniji:

Integrated Micro-Electronics Inc (IMI), kao jedan od vodećih svetskih eksperata za pružanje proizvodnih rešenja u sferi mikroelektronike (EMS), zauzima 21. mesto na listi najboljih EMS provajdera na svetu, prema izvoru Manufacturing Market Insider-a, na osnovu prihoda u 2020. godini. Na automobilskom tržištu, IMI je 6. po veličini EMS provajdera na svetu na osnovu analiza i rezultata istraživanja New Venture Research-a. Kao deo proizvodnog portfolia kompanije AC Industrial Technology Holdings, IMI posluje u okviru Ayala korporacije i specijalizovan je za proizvodnju visoko pouzdanih i kvalitetnih elektronskih proizvoda dugog životnog ciklusa u automobilskoj, vazduhoplovnoj, komunikacionoj i energetskoj industriji, kao i u proizvodnji industrijske elektronike i medicini.

U okviru svojih 21 poslovnih jedinica, lociranih u 10 zemalja, IMI pruža usluge inženjeringa, proizvodnje i podrške, prilagođene zahtevima kupaca u različitim industrijama širom sveta.

Delatnost: Proizvodnja elektronskih elemenata

Broj zaposlenih: 400

 

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: visoko obrazovanje iz oblasti tehničkih nauka (elektronike, mašinstva, industrijskog inženjerstva, elektrotehnike)

Zahtevan broj godina studija: IV ili više

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: srednji/napredni nivo engleskog jezika.

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: MS Office

Poželjne dodatne veštine: u zavisnosti od pozicije

Radno iskustvo: Poželjno je radno iskustvo je u automobilskoj industriji.

Raspoloživa radna mesta: Inženjer kvaliteta, Projektni inženjer, Proces inženjer, Inženjer testiranja

Raspoložive prakse: Praksa preko programa Nacionalne službe za zapošljavanja – program Moja prva plata u trajanju od 9 meseci, u periodu od decembra do septembra.

 

Kontakt

Adresa: IMI 1, Niška Banja, Niš, Srbija

Grad: Niš

Tel.: +381 18 4151 300 

E-mail:

Internet adresa: IMI

Kontakt osoba:

    • Milica Đorđević
    • Marija Jovanović

Društvene mreže: