Ingsoftware

O kompaniji:

Ingsoftware je kompanija za projektovanje i razvoj softvera osnovana u Nišu pre 13 godina. Radimo sa klijentima iz svih krajeva sveta na raznovrsnim projektima, a u našem nedavno renoviranom prostoru redovno organizujemo zabavna i edukativna okupljanja (kada okolnosti to dozvoljavaju). U stalnoj smo potrazi za softverskim inženjerima, programerima i dizajnerima koji vole da rade na izazovnim projektima i konstantno usavršavaju svoja znanja i veštine. U 2022. godinu ušli smo sa 100 zaposlenih, a trenutno tražimo sledećih 100 Ingovaca. Najviše smo fokusirani na ljude koji rade Javu, .NET, Unity, ali zapošljavamo i Frontend Developere, Project Managere, iOS i Android Developere, itd. Naši programi prakse održavaju se tokom cele godine, a praktikanti dobijaju priliku da rade sa našim stručnim i iskusnim mentorima na simulacijama projekata, kako bi stekli skoro pa realno iskustvo rada u okviru projektnog tima u IT okruženju. Prakse su plaćene, a nakon njih postoji mogućnost zaposlenja. 

Mi smo ekipa talentovanih softverskih inženjera, programera i dizajnera koji vole da rade i provode vreme jedni s drugima, u opuštenoj radnoj atmosferi, sa što manje stresa. Naša niška kancelarija je veselo mesto, pogodno za razvijanje sjajnih softverskih rešenja, za učenje  i sticanje korisnih znanja i veština, ali i za ispijanje kafe u velikim količinama, igranje board i video igrica, stonog fudbala i bacanje pikada (da ne zaboravimo i Vesele srede kada nam pauza traje st i po vremena). Ingsoftware je remote-first kompanija, koja zaposlenima prepušta odluku odakle će da rade. Naš tim se sastoji od inteligentnih i posvećenih ljudi koji su prave neka neverovatna softverska rešenja za naše klijente. Projekti na kojima radimo zahtevaju punu pažnju, ali naš svestrani tim obožava izazove i uvek se trudi da postigne impresivne rezultate.

Delatnost: Projektovanje softverskih rešenja
Broj zaposlenih: 105
Poslovanje sa inostranstvom: Austrija, Nemačka, Švajcarska, Švedska, SAD, Velika Britanija, Zimbabve.

 

Opis potrebnih kadrova:

Potreban obrazovni profil: Studenti i diplomci elektronskog i srodnih fakulteta.

Zahtevan broj godina studija: Ingsoftware pruža priliku svim mladim ljudima da započnu svoju karijeru kroz efikasan i dobro organizovan program stručne prakse. Zbog toga su naša vrata otvorena za sve ljude željne učenja i napredovanja, bez obzira na godine studija. 

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Dobro poznavanje engleskog jezika.

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: Osnovno poznavanje neke od sledećih tehnologija: Java, HTML/CSS(SASS)/JS, .NET/C#, Unity Game Development.

Poželjne dodatne veštine: Dobre komunikacione veštine, spremnost na timski rad, proaktivnost, želja za učenjem i usavršavanjem stečenog znanja, kao i sposobnost samostalne organizacije vremena i rada.

Radno iskustvo: Radno iskustvo je poželjno ali ne i presudno za pridruživanje našem timu. Stručne prakse koje organizujemo za mlade i talentovane ljude predstavljaju priliku da i oni bez radnog iskustva razviju svoje veštine i dobiju priliku za zaposlenje.

Raspoloživa radna mesta:

  • Java Developer
  • Frontend Developer
  • Project Manager
  • Unity Developer
  • .NET Developer

Raspolozive prakse:

  • Letnje stručne prakse u periodu jul, avgust, septembar u trajanju od 5 nedelja biće organizovane za Javu, .NET, Frontend i Unity praktikante.
  • Standardne stručne prakse u trajanju od 2 meseca su dostupne tokom cele godine, a kod njih za izbor tehnologija ovisi od raspoloživosti mentora.

Tehnologije: .NET/C#, Front-End, Java.

Link za prijavu prakis: https://www.ingsoftware.com/ingternship

 

Kontakt:

Adresa: PC Ambasador, Strahinjića bana bb
Grad: Niš
E-mail: milica.minic@ingsoftware.com
Internet adresa: INGsoftware
Kontakt osoba:

Društvene mreže: