Ingsoftware

Ime kompanije: Ingsoftware d.o.o.

O kompaniji:

Mi smo ekipa talentovanih softverskih inženjera, programera i dizajnera koji vole da rade i provode vreme jedni s drugima, u opuštenoj radnoj atmosferi, sa što manje stresa. Naša niška kancelarija je veselo mesto, pogodno za razvijanje sjajnih softverskih rešenja, za učenje  i sticanje korisnih znanja i veština, ali i za ispijanje kafe u velikim količinama, igranje board i video igrica, stonog fudbala i bacanje pikada (da ne zaboravimo i Vesele srede kada nam pauza traje st i po vremena). Ingsoftware je remote-first kompanija, koja zaposlenima prepušta odluku odakle će da rade. Naš tim se sastoji od inteligentnih i posvećenih ljudi koji su prave neka neverovatna softverska rešenja za naše klijente. Projekti na kojima radimo zahtevaju punu pažnju, ali naš svestrani tim obožava izazove i uvek se trudi da postigne impresivne rezultate.

Delatnost: Projektovanje softverskih rešenja / Software Development

Broj zaposlenih: 126

Poslovanje sa inostranstvom: Austrija, Nemačka, Švajcarska, Švedska, SAD, Velika Britanija, Zimbabve

 

Opis potrebnih kadrova:

Potreban obrazovni profil: Studenti i diplomci elektronskog i srodnih fakulteta.

Zahtevan broj godina studija: Ingsoftware pruža priliku svim mladim ljudima da započnu svoju karijeru kroz efikasan i dobro organizovan program stručne prakse. Zbog toga su naša vrata otvorena za sve ljude željne učenja i napredovanja, bez obzira na godine studija.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: Dobro poznavanje engleskog jezika.

Rad na računaru: Osnovno poznavanje neke od sledećih tehnologija: Java, HTML/CSS(SASS)/JS, .NET/C#, Unity Game Development

Poželjne dodatne veštine: Dobre komunikacione veštine, spremnost na timski rad, proaktivnost, želja za učenjem i usavršavanjem stečenog znanja, kao i sposobnost samostalne organizacije vremena i rada.

Radno iskustvo: Radno iskustvo je poželjno ali ne i presudno za pridruživanje našem timu. Stručne prakse koje organizujemo za mlade i talentovane ljude predstavljaju priliku da i oni bez radnog iskustva razviju svoje veštine i dobiju priliku za zaposlenje.

Raspoloživa radna mesta: svi aktivni oglasi nalaze se na našoj Career stranici.

Raspoložive prakse: Održavamo stručne prakse raznih tehnologija.

Kontakt:

Adresa: PC Ambasador, Strahinjića bana bb
E-mail: kristina.nikicevic@ingsoftware.com
Web: https://careers.ingsoftware.com/p/internships
Kontakt osoba/e: Kristina Nikičević