Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Osmi po redu Sajam poslova I stručnih praksi Job Fair pod, već vrlo poznatim, sloganom „Tvoja karijera počinje ovde!“ održan je 7. i 8. marta 2016. godine.

Tokom dva sajamska dana, mladi ljudi u potrazi za poslom (studenti) imali su šansu da ostvare direktan kontakt sa predstavnicima vodećih domaćih i stranih kompanija koje su u potrazi za mladim, ambicioznim i kvalifikovanim kadrovima.

Ove godine je na sajmu učestvovalo 23 kompanija. Svake godine se trudimo da budemo što uspešniji za šta su često potrebne inovacije. Novina ove godine je to što smo imali dva generalna pokrovitelja: jedan, već tradicionalno, Microsoft, a drugi kompanija “ApexSQL”. Pored ove dve kompanije, na sajmu su se sa studentima upoznali i ,,Webelinx“, „INGsoftware“, „Veriest“ i „Edukaplus“, „Endava“, „Johnson Electric“, „DYN TECH“, „Holcim“, „HTEC“, „Atessoft“, „enjoy.ing“ i mnogi drugi.

Kompanije “Microsoft”, “INGsoftwer”, “Zuhlke” i “LEONI” su prijavljenim studentima, u privatnoj atmosferi, dale šansu da se predstave u najboljem svetlu i, potencijalno, dobiju posao u struci.

Po završetku sajma, baza CV-eva je brojala skoro 4000 CV-eva (broj se iz godine u godinu sve više povećava). Postupak za ostavljanje CV-eva je pojednostavljen čime je pristup željenom kadru od strane kompanija olakšan.