Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Podrška u karijeri je jedna od glavnih usluga koje studentska organizacija BEST nudi studentima. JOB FAIR INTERNSHIP je sajam poslova i stručnih praksi za studente, diplomce i postdiplomce koji se održava u prostorijama Elektronskog fakulteta u Nišu. Cilj sajma je da studentima olakšamo put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja i povežemo ih sa kompanijama koje će na ovaj način dobiti mlad, motivisan i pre svega, stručan kadar.

Organizovanjem ovog sajma zapošljavanja i stručnih praksi, BEST studentima pruža podršku prilikom nalaženja posla. Traženje kvalitetnog radnog mesta je svakako važan deo života svakog studenta. Na univerzitetima u zemlji godišnje diplomira veliki broj mladih entuzijasta, sa velikim ambicijama i motivacijom za rad. Naš cilj je da te mlade ljude povežemo sa kompanijama i pomognemo im da izgrade uspešne karijere.

Kao što smo napomenuli, osnovni cilj “Job Fair”-a je da pomogne diplomcima i postdiplomcima, ali i svim studentima koji traže posao ili stručnu praksu, tako što ce im omogućiti direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a ujedno i dati mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem biografija (CV-a). U isto vreme Job Fair pomaže i kompanijama tako što im obezbeđuje visoko kvalifikovan kadar, kao i bazu podataka sa biografijama studenata koji su posetili sajam ili ostavili CV preko zvaničnog sajta “Job Fair”-a. Na ovaj način sajam poslova i stručnih praksi povećava zaposlenost mladih ljudi u Srbiji.

Na kraju želimo da pozovemo sve studente i diplomce da posete Job Fair jer:

Tvoja karijera počinje ovde !