Naissus tehnologije doo

Osnovne informacije

Ime kompanije: Naissus tehnologije doo

O kompaniji:

Kompanija Naissus tehnologije bavi se softverskim inženjerstvom potpomognutim veštačkom inteligencijom. Pod ovim imenom postojimo od 2018. godine, ali iza mlade kompanije stoji iskusan tim koji zajedno radi još od 2009. Gradimo informacione sisteme po meri kroz sve faze životnog ciklusa softvera od zamisli, preko skica, prototipova i minimalnog proizvoda do naprednih, složenih i sveobuhvatnih komercijalno ostvarenih sistema. Naissus inženjeri pokrivaju veliki opseg primena, efikasno grade web, mobilna (Android, iOS) i desktop rešenja za više platformi (Windows, Linux, macOS).

Specijalizovani smo za:

FIX protokol

arhitekturu Mikroservisa.

Naša rešenja integrisana su u neke od najvećih finansijskih institucija. Nalazimo se u Naučno tehnološkom parku u Nišu, gde smo uvek u centru tehnoloških dešavanja i inovacija. Naš plan za 2023. godinu jeste da spojimo lepo i korisno, tj. da u svoj tim primimo praktikante koji bi zajedno sa nama rasli, učili i napokon postali deo Naissus-a.

Delatnost: 6201 – Računarsko programiranje

Broj zaposlenih: 38

Poslovanje sa inostranstvom: USA/NY, Chicago, EU/Švedska, Norveška, Australija/Melburn

 

Opis potrebnih kadrova:

Potreban obrazovni profil: Prepoynajemo vrednost formalnog obrazovanja, prednost dajemo ljudima sa fakultetskim obrazovanjem. Zbog različitih pozicija imamopotrebe za različitim obrazovnim profilima.

Zahtevan broj godina studija: Prednost dajemo kandidatima koji su završili osnovne ili master studije.

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: B1 nivo poznavanja engleskog jezika, obzirom da sarađujemo sa klijentima van Srbije i održavamo projektnu komunikaciju i dokumentaciju na engleskom.

Rad na računaru: Za praksu u Naissus-u potrebno je poznavanje objektno-orijentisanog programiranja. U zavisnosti od projekta i pozicije, potrebno je poznavanje:

  • C# .NET (.NET Framework & .NET Core), HTML, CSS/SCSS, JavaScript, TypeScript, Angular, Angular Material
  • Upotreba Git-a

Poželjne dodatne veštine: Dobra pismena i usmena komunikacija, sposobnost usvajanja i prenošenja znanja, organizacija vremena i ažurnost, želja za stalnim učenjem.

Radno iskustvo: Iskustvo je uvek poželjno. Za praksu je dovoljno znanje sa fakulteta i želja za učenjem.

Raspoloživa radna mesta: .NET Engineer, Angular Engineer, QA Engineer, UI/UX Designer, Scrum Master, IT Podrška

Raspoložive prakse: Praksa će se realizovati tokom letnjih meseci. Detalje ćemo podeliti sa vama na našem sajtu ili društvenim mrežama, a svakako ćete dobiti odgovor i kontaktom putem našeg maila: hr@naissus.tech.

Kontakt:

Adresa: Aleksandra Medvedeva bb, Niš

Tel:  060/62-47-787

E-mail: hr@naissus.tech

Web: www.naissus.tech

Kontakt osoba: Bojana Stojiljković