enjoy.ing

O kompaniji:

enjoy.ing je deo švajcarske softverske kompanije NSM sa sedištem u Cirihu, koja okuplja iskusne timove softverskih inženjera iz Beograda, Niša i Kragujevca. U razvojnim centrima enjoy.inga radi više od 250 zaposlenih. Razvijaju i upravljaju kompleksnim softverskim rešenjima za ugledne klijente iz Zapadne Evrope, pretežno sa nemačkog govornog područja. Najviše se radi o kompanijama iz finansijskog sektora, avio industrije, telekomunikacija ali i drugih oblasti.
enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja.
Kada se kaže enjoy.ing, prva pomisao su zadovoljni i motivisani zaposleni. Timski igrači, ali i individualci sa svojim specifičnim kvalitetima čine nezamenljiv deo tima.

Delatnost: informacione tehnologije

Broj zaposlenih: 250

Poslovanje sa inostranstvom: enjoy.ing radi na internacionalnim projektima, mahom za klijente iz Zapadne Evrope i nemačkog govornog područja.

 

Opis potrebnih kadrova:

Kandidati sa fakultetskim obrazovanjem (uključujući i završne godine studija) – za juniorske pozicije, dok je za mediorske i seniorske potrebno i radno iskustvo. Poznavanje govornog i pisanog engleskog jezika je obavezno, a za određene pozicije znanje nemačkog i/ili francuskog može biti prednost. U zavisnosti od toga za koje se radno mesto aplicira, potrebno je poznavanje određenih programskih jezika i/ili tehnologija, a za svaku poziciju opšte kompjutersko obrazovanje. Poželjno je da kandidat bude komunikativan, spreman da radi u timu, uči i usvaja nove informacije.

Potreban obrazovni profil: minimum VI stepen stručne spreme. Poželjni fakulteti: Elektronski fakultet, Prirodno-matematički fakultet i drugi fakulteti IT usmerenja.

Zahtevan broj godina studija: 4+

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: najmanje srednji nivo poznavanja engleskog jezika

Potrebno poznavanje programa i tehnologija: za bilo koju otvorenu poziciju ili praksu potrebno je opšte kompjutersko obrazovanje. U zavisnosti od pozicije za koju se konkuriše, potrebno je dodatno poznavanje određenih programskih jezika i/ili tehnologija kao što su: Java, JavaScript, C#, PHP, ASP.NET Core, ASP.NET MVC, ReactJS, Spring Boot, Angular, KnockoutJS, Bootstrap, TypeScript, jQuery (UI), HTML5, LESS CSS, Hibernate, Entity Framework, Docker, Hybris, Selenium, WCF, Web Forms, Web API, JSF, WPF, MS SQL Server, Oracle, Git, TFS.

Poželjne dodatne veštine: spremnost za rad u timu i usvajanje novih informacija, komunikacijske veštine, organizacione veštine i veštine planiranja, sposobnost rešavanja problema.

Radno iskustvo: potrebno radno iskustvo zavisi od pozicije za koju se aplicira. Ukoliko su u pitanju poslovi za mediore i seniore iskustvo je potrebno, a ukoliko se konkuriše za praksu dovoljni su odgovarajuće znanje i želja za učenjem.

 

Kontakt:

Adresa: Nikole Pašića 28, Niš
Grad: Niš
Tel.: +381 18 300 156
E-mail: emilija.rankovic@enjoying.rs
Internet adresa: https://www.enjoying.rs/
Kontakt osoba: Emilija Ranković
Društvene mreže:
LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/enjoy-ing/
Facebookhttps://www.facebook.com/enjoying.rs
Instagramhttps://www.instagram.com/enjoyingwork/
Jobertyhttps://www.joberty.rs/it-kompanija/40/enjoy.ing/o-kompaniji
Twitterhttps://twitter.com/enjoying_rs?lang=en