Philip Morris Operations a.d. Niš

Osnovne informacije

O kompaniji:

Živimo u vremenu u kome je promena jedina konstanta. Ali za nas, promena nije novina. U Philip Morris-u ćeš imati priliku da budeš deo kulture koja neguje kreativnost, kolaboraciju i inovativnost. Naši lideri će ti pružiti mentorstvo, podršku i inspiraciju u razvoju profesionalnih veština kako bi i ti mogao da preuzmeš ključnu ulogu u našoj transformaciji.

Philip Morris International ima dugu tradiciju poslovanja u više od 180 zemalja u svetu. U Srbiji smo prisutni od 2003. godine kroz dva entiteta, u Beogradu i Nišu, i zapošljavamo više od 900 ljudi širom zemlje.

Otvorene pozicije

Program plaćene prakse INKOMPASS podrazumeva rad na realnim projektima koji imaju uticaj na poslovanje. Namenjena je mladim ljudima koji su radoznali i žele da naprave razliku, te tako nije obična praksa već put otkrivanja sebe i prilika za mlade da upoznaju svoje profesionalne želje i steknu veštine i znanja koja će nadograđivati u daljoj karijeri.

Ove godine program prakse u Nišu se obavlja u depratmanima Proizvodnje i Zaštite na radu. Namenjen je studentima završnih godina Osnovnih ili Master studija, kao i tek svršenim studentima. Više informacija o programu prakse i uslovima za prijavu možete naći na: International Internship Programs in Serbia – INKOMPASS

 

Kontakt

E-mail: jelena.radojevic@pmi.com

Internet adresa: Philip Morris

Društvene mreže: