Odlična organizacija, sve je bilo na vrhunskom nivou. Oduševljena sam mladim timom koji su ujedno i organizatorima. Samo nastavite tako!

Prime Software, part of Prime Holding

Uvek se sjajno zabavimo na JobFair-u, organizacija je na visokom nivou. Odlična prilika za kompanije da pronađu nove kandidate ali i nove zaposlene, posle svakog JobFaira naš tim je bogatiji za bar još jednog člana. Svakako dobra prilika i za studente, ovde iz prve ruke mogu da dobiju informacije i donesu odluku u kom pravcu žele da grade svoju karijeru.

Apex SQL

Odlična prilika za sve mlade ljude koji žele da donesu informisanu odluku o tome kako će dalje graditi svoju karijeru.

ingsoftware_

Job Fair je mesto na kome poslodavci i ljudi koji su u potrazi za poslom ili praksom mogu da se upoznaju bez pritisaka koje nose formalni intervjui. Oduševljeni smo što u Nišu postoji događaj na kome smo imali priliku da se predstavimo mladim i ambicioznim ljudima koji su u potrazi za budućom karijerom.

Better Collective

Veoma smo zadovoljni samom organizacijom sajma, kao i uslužnošcu članova BEST organizacije. Sajam je bio veoma posećen, prikupili smo veliki broj prijava od kandidata razlicitih profila. Radujemo se našoj daljoj saradnji.

BizLink

Job Fair pruža idealnu priliku studentima da upoznaju dosta kompanija, i iskoriste priliku da se prikažu u što boljem svetlu.

Coming Computer Engineering

Divan mladi tim koji radi sjajnu stvar za svoj grad. Preporučujem za saradnju i podršku!

Zühlke – empowering ideas

Sajam zapošljavanja, sa dugom tradicijom koju ima, je fantastičan način za kompanije da se predstave studentima i predstave ponudu otvorenih pozicija, kao i za studente da ostvare direktan kontakt sa potencijalnim poslodavcima. Veoma dobra podrška i pomoć diplomcima u traženju posla, u smislu traženih sposobnosti i veština, kao i u smislu unapređenja poslovne biografije.

British American Tobacco

Prvenstveno bismo želeli da pohvalimo organizaciju ovogodišnjeg sajma koja je bila na izuzetnom nivou. Pažnja koja je posvećena učesnicima zajedno sa ljubaznošću vaših volontera učinili su da sa uživanjem budemo deo sajma. Takodje, treba pomenuti i činjenicu da je sajam bio veoma posećen, što samo doprinosi celokupnom pozitivnom utisku. Nadamo se da ce svaki sledeći sajam biti samo bolji.

OIP, Outsource Insurance Professionals

Great experience for both students and exhibitors!

Melexis

U vreme kada je nezaposlenost mladih širom Evrope problematična, prilike za usavršavanje ređe, a povezanost privrede i sistema obrazovanja još uvek nedovoljno razvijena, ovakvi sajmovi su jedinstvena prilika mladima da se povežu sa predstavnicima kompanija i budu proaktivni u pronalaženju poslovne šanse za sebe. Bravo, mladi!

Vossloh

Ovogodisnji sajam je premašio sva očekivanja, organizacija je bila odlična, studenti volonteri na visini zadatka. Sve pohvale!

HDL Design House

Sjajna prilika da upoznamo mlade, perspektivne ljude i ujedno im predstavimo naš način rada i timsku kulturu.

BAD SISTEMS

Organizacija je čista 10! Svi ste divni i ljubazni! Hvala na svemu pa se slušamo i sledeće godine!

Super radio