Symphony

Osnovne informacije

IT kompanija Symphony svoj globalni uticaj kreira kroz kancelarije u Sjedinjenim Američkim Državama, Holandiji, Danskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Srbiji, Bosni
i Hercegovini i Severnoj Makedoniji. Više od deset godina sarađujemo i gradimo partnerske odnose sa nekim od Fortune 10 kompanija, najpoznatijim startapima iz Silicijumske doline, svetskim liderima i korporacijama. Radimo na projektima iz oblasti najmodernijih tehnologija, bankarstva, zdravstvene zaštite, trgovine, transporta te projektima iz oblasti energetskog sektora.

Kompanijsku kulturu gradimo sa najtalentovanijim ljudima čiji su rast, napredak i inicijative u fokusu svih njihovih aktivnosti. Kultura koju negujemo u Symphony-ju, pored benefita za dobrobit i bolji kvalitet života, zasniva se na ulaganju u profesionalni rast i razvoj pojedinaca i timova. Kroz individualne razvojne planove, edukacije, radionice i sesije sa fokusom na razmenu znanja i iskustava, svojim ljudima dajemo dodatnu vrednost i mogućnost stalnog napredovanja.

Osim toga, ulaganjem u najsavremeniju radnu opremu, privatno zdravstveno osiguranje te fleksibilno radno vreme i mogućnosti rada od kuće, u Symphony-ju je svim zaposlenim pružena i mogućnost rada iz bilo kojeg od razvojnih centara u Bosni i Hercegovini, Srbiji ili Severnoj Makedoniji.

 

Kontakt

Adresa: Bulevar Medijana 36

Grad: Niš

E-mail: milica.stefanovic@symphony.is

Internet adresa: Symphony

Društvene mreže: