Umlaut D.O.O.

Osnovne informacije

O kompaniji:

Zašto umlaut dodaje nešto „on top”?

umlaut obećava da će pomoći svojim klijentima širom sveta da promene kvalitet svojih tehnoloških mogućnosti i organizacione kulture iz uobičajenog u poseban. Mi dodajemo vrednost kroz svoje usluge, proizvode i celokupnu organizacionu strukturu, sve vreme našeg partnerstva. Očekivana količina usluge ili njen kvalitet plus neočekivani dodatak: 100%. Plus X.

umlaut Beogradska priča

Od prve projektne inicijative 2006. godine, registracije kompanije 2009., globalnog rebrendiranja kompanije 2019. godine, prošli smo kroz veliku tranziciju, u cilju boljeg oblikovanja naše organizacije i razvoja ljudi. Naša stručnost u oblasti telekomunikacija i automobilske industrije stalno traži i nudi visokokvalitetnu stručnost i mogućnosti za razvoj karijere. Naš lokalni tim trenutno ima oko 180 zaposlenih. Ali ovo nije kraj – mi i dalje rastemo! Omogućavamo kompaniji da samostano raste – uvek na bolje. 

Sposobno. Agilno. I humano.

Sve je ukorenjeno u našoj filozofiji. Dodavanjem i nečeg specijalnog, povrh svega ostalog, osnažujemo naše ljude. Stalno se trudimo da naše radno okruženje učinimo prijatnim. Timski smo orijentisani. Ideje i predlozi naših zaposlenih su od velikog značaja, jer smatramo da je kultura otvorene komunikacije unutar kompanije ključ uspeha. Svi zajedno imamo jasnu viziju naše zajedničke misije.

Upoznajte nas bliže!

NAŠA EKSPERTIZA

Infotainment testiranje; E-mobilnost; Testiranje uređaja (mobilnog terminala); Benchmarking i optimizacija mobilnih mreža; IoT; 5G; razvoj SW; Projektni menadžment; Vizualizacija podataka; Cloud servisi; Big Data u telekomunikacijama. 

OBRAZOVNI PROFIL

Elektrotehnička, Organizacija i menadžment, Računarstvo i informatika, Matematika, Statistika, Saobraćajni fakultet … 

TELEKOMUNIKACIJE

sektor poseduje punu internu ekspertizu u testiranju mobilnih terminala i mreža, vizuelizaciji podataka, razvoju softvera, obezbeđenju kvaliteta i složenoj analitici podataka i crowdsource príncipe. 

AUTOMOTIV

Sektor za testiranje, pod nazivom Systems, ima “crni pojas” u testiranju Infotainment-a i E-Mobility-a. Naše kompetence su fokusirane na testiranje infotainment sistema, automatizaciju testiranja, analizu logova, upravljanje defektima (bagovima) i evaluaciju testova. Kao specijalizovani pružalac usluga testiranja i razvoja, primenjujemo svoje metode i strategije testiranja u oblastima razvoja elektrike i elektronike širom sveta.

Delatnost: Inženjering – telekomunikacije i automotiv

Broj zaposlenih: 180

Poslovanje sa inostranstvom: Nemačka, UK, SAD, Australija, Španija, Francuska, Skandinavija itd.

Opis potrebnih kadrova

Potreban obrazovni profil: Elektrotehničarski, računarstvo i informatika, matematika, statistika, saobraćajni fakultet

Zahtevan broj godina studija: 4 i više

Zahtevan nivo poznavanja stranih jezika: engleski jezik – B nivo (fluentno)

Potrebno poznavanje programa i tehnologija:  LTE, GSM, VoLTE

Poželjne dodatne veštine: NR, CA, LTE, HSPA, UMTS, TCP/IP, UDP, HTTP, SIP, RTP, QUIC

Radno iskustvo: bez ili obavljena praksa ili juniorski nivo

Raspoloživa radna mesta: E2E Mobile Performance Analyst pozicija 

Raspoložive prakse: Ne postoji striktno predefinisan period kada se praksa organizuje. U telekomunikacijama obično praksa podrazumeva putovanje van zemlje i to u februaru, junu/julu, oktobru. U Systems sekotru se sve zasniva na individualnom dogovoru i praksa je u ofisu.

 

Kontakt

Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 2a

Grad: (Novi) Beograd

Tel.: 063/73 73 73 i 062/ 72 72 72

E-mail: jobs.serbia@umlaut.com

Internet adresa: umlaut

Kontakt osoba:

  • Pavlović Boban
  • Pejatović Miljana

Društvene mreže: